Måla inte fan på väggen elin!

Tjena snyggon! :D Nu är jag hemma från skolan och ska snart käka middag ;)  Efter det ska jag plugga lite so.... Typ det tråkigaste som finns i hela världen! Imorrn sover jag hos cornelia med emelie! kommer bli bäst! :D Sen på lördag är det valborg då ska jag gå fackel tåg... Det är vell inte så hära jätte kul när man är 13 år lixom. Hahah juste appropå min överskrift igår hade jag ett litet sammtal med min mamma när hon plötligt sa: Måla inte fan på väggen elin! Hahha då tog jag fram en penna och skrev fan på väggen i allfall! :P Busigt! ;) Ska snart typ ut , väntar på att  jesper ska komma hem från sin hockey träning och sen ska jag va med han ;) Kommer bli kulit! :) Men nu blire till å lyssna på hoffmaestro-min drog.

PUSS&KRAM

Arkivet... ;)

The person who loves you the most is perhaps not the right one.


Svar på tal:

Svar till tessan om: Lite nytt och fräscht.

Tessan skrev:Haha du diggade mina pilotisar va ;)

Svar: Haha ja tessan jag diggade dom som fan! :D  Å nu har jag ett par så nu e jag minst lika het som dig ;)




Lite nytt och fräscht!

Hej bloggen! Idag är mamma i stan med min syster som ska till tandläkaren och då skulle hon köpa ett par pilot glasögon och lite kläder till mig! Spnännande spännande ;) Bilder kommer upp senare! Nu ska jag gå ut till mina kompisar ett tag!
Haré! :D


Arkivet...

Shiit?! Ni feett dåliga på att kommentera!

Hej bloggen! nu sitter jag hos pappa och bloggar på altanen i det fina solskenet! :D Livet kan inte bli bättre när solen skiner och det springer runt en liten skit som heter zac och skriker: ``Jag monster me mitt färd!´´ HAHA! han e bara för söt! :P aja nu blire sola!
PUSS&KRAM

AWSOME!

Hej bloggen! Nu är jag hos pappa eller ja inte hemma för jag e me mysan  :P <3 vi sitter här och gör inte så mycket men ska snart gå ut och ta lite bilder! ska försöka blogga så mycket jag kan men det blir nog ganska dålig uppdatering tor jag! Hahah mysan leker att hennes katt e pilot :P haha nu ska jag garva lite åt det! Glad påsk kära bloggläsare!

Haré!



Jag saknar dig så himmla mycket! <3


Next... DADIS HOUSE!

Hej bloggen! Idag bär det av hem till pappa! Det ska bli så himmla kul att träffa alla underbara människor där, jag har saknat dom! Jag ska också ringa lite gammla kompisar för att stämma träff med dom någon dag! Har inte träffat dom på typ 3 år vilket är tragiskt! :( Men det ska de bli ändring på! :D Nu håller mamma på att duka fram frukosten! så jag ska äta nu! Under veckan kommer uppdateringen bli väldigt dålig!

PUSS&KRAM


Åkte inlines skrapa knäet, ont!

Hej bloggen! nu sitter jag här och ska snart dusha :) kommer bli nice! :D Ja rubriken stämmer och behöver jag säga mer? nä tror inte det! Den här dagen har varit as nice! Med alla underbara vännerna har jag hoppat studsmatta med sjukt hög musik på sen gjorde vi en massa annat men det är topp secret hycsheli hycsh! ;) JAg och min kompis emelie har bestämmt oss för att skaffa en blogg tillsammans kommer bli awsome! :D ni får veta namnet på den bloggen senare  men nu ska jag hoppa in i dushen och ta bort blodet från mitt knä som gör bajs ont! aja!
Haré gott igelkott!

Jag har förlorat många vänner i mina dar, men du är den bästa så vad du en gör. Lämna mig inte! <3

Sover hos jennan idag!

Japp det  rubriken säger stämmer! Så jag bloggar i morrn!
HARÈ GÖTT!

Först jobbar du upp något du verkligen är stolt över och sen kommer det någon jävel och förstör allt. Fan!

Hej hej bloggen! :D Igår blev deet en ganska sen kväll så han inte blogga när jag kom hem! Idag så tar jag nog en sväng ner till millan och kollar vad dom har gjort under natten! Jag fick by the way värsta påskägget av mamma nyss! TASTY! Så nu ska jag svulla i mig det haha!

HARÈ



har typ inga roliga bilder! ;)

Chips lite mer mmmm i livet :P

Hej bloggen! Nu sitter jag hos en kompis och käkar chips de e as nice vi kollar på disney channel och typ kollar på hennes lillasyster som vimsar runt haha de e fett kul! :) Snart ska jag gå hem. Fast jag kom ju precis hit i försäg för jag rymmde förut haha till millan :P Men nu orkar jag inte blogga mer!
PUSS&KRAM

Vicki åker till österrike i natt kommer sakna dig grymmt bruden :( <3


Facrape -.-'

Hej bloggen! Blev precis facrapad på facebook! INTE kul! jaj nu ska jag gå ner och kolla tv!
PUSS`N

Back on track jaoo!

TJA FAAN! Nu e jag tillbax igen med lite nytt stuff bara till er mina kära bloggläsare! Har då precis Varit ute och sprunig en runda med min kära vän jennifer det var fett skönt så nu sitter jag här och bloggar aldeles nyy duschad :) Jag e fett nöjs med att jag var ute på den här rundan :) Det ska jag börja med varje dag nu! Men nu ska man gå ner och va lite social med familjen i allfall!
Haré!

Back on track pepoel! ;)


Jag hos vicki idag :)

You don`t have to like me. I`m not a facebook status.


Test!

1. Namn: Elin Selander

2. Ålder: 13 blir 14 den 25 juni ;)

3. Födelsedatum: 25 juni

4. Stjärntecken:
Tvilling

5. favoritmat: Tacos

6. favoritgodis:
Surisar! :D

7. favoritfärg: Röd och blå

8. Bor ? Rindö

9. Familj: mamma, plast pappa,lille bror ,lilla syster, och 4 andra plast syskon + min riktiga pappa

10. Hus/lägenhet/radhus ?:
radhus


Senaste du..

16. Du kramade:
Hanna jäger :)

17. Du pussade: Jaa duu... ;)

18. Du fick sms av:
Millan <3

19. Du ringde:
Vicki

20. Du pratade med: Vicki och hanna

Dagens bild!


KÄRA BLOGG...

..jag har ju då data förbud vilket suger! Men det kanske ändå är ganska bra för mig. För som jag sagt några gånger så tar facebook över varje gång jag ska göra läxorna, min mamma och jag hade en diskution om detta igår och kom då fram till att jag ska vara utan datorn eller ja utan facebook i en vecka. Sen får jag datorn igen, det var då också ett vilkor på detta. Att jag skullle få ha den i läxväg men inte mer, vilket betyder inget bloggande för min lilla del! Vilket är tråkigt efter som jag har fått så mycket nya läsare. förut hade jag bara 200 läsare i veckan och nu har jag 300!!! Kan ni fatta hur lycklig jag är eller! Jaja imorrn är det dmis i min skola och då ska jag göra om mitt franska prov som inte gick så där himmla bra asså... Så jag ska i allafall plugga till det nu!
Haré!


JAG GILLAR`T! ;)

Dataförbud -.-'

Hej bloggen! Kommer kanske inte kunna blogga denna veckan för jag har data förbud -.-' det suger aja jag är i allafall i skolan, bloggae från vickis iphone! Vi ses om en vecka! Haré! :)

En helg utan dig är det tråkigaste jag någonsin gjort!

Hej bloggen! :D nu sitter jag här hos pappa och har ingenting att göra :/ JAg ska snart dra till stallet för att fixa lite saker och ta en ridtur :) Det ska bli väldigt mysigt! Fast innan jag åker så ska jag ta något att käka jag har börjat bli lite hungrig sådär ... :/ Sen senare kommer nog maggie förbi! (Y) :D Kommer bli bääst! Men nu ska jag ta något att käka innan jag dör av hunger! :P
Haré!

Jag och cajsa som rider på atli :P


JAG ÄR SÅ GRYMMT KÄR SÅ DET FINNS INTE!

Rubriken stämmer så jävla mycket!! JAg kan inte fatta hur kär en människa kan bli det e helt jävla sjukt! :D jaja nu ska jag lugna ner mig och berätta vad som händer i helgen! :) Jo i helgen åker jag till pappa! Förmodligen så ska jag vara med cajsa! Kommer bli grymmassst! :P MEn assååå jag kan verkligen inte konsentrera mig jag döör så kär man kan vara!! :P  Men nu kom pappa så jag ska dra!
PUSS&KRAM

Nya headern! ;)

Nu:

FOTTA MED MOA! :D

!Simply the best!

Hej bloggen! nu sitter jag här i skolan och tråkar på bilden! :) det är någon jävel som har FÖRSÖKT föreställa mina kompisar och skriver en massa dumma saker på kommentarerna vilket är så jävla omogen så det finns inte! Fyfan har du inget liv eller? nä för i stället sitter du och skriver en massa onödiga kommenterer och tror att jag ska bli ledsen? -.-' Sad to say men jag blir inte lessen! ;) Nu ska jag ladda ner lite bilder som jag och vicki tog förra veckan på bilden dom har precis laddat klart så nu kommer dom upp här på bloggen! Kanske fixar en ny header!
PUSS&KRAM






Fina va? :)

Dag 07 - En bild på någon/något som har störst inverkan på dig









Dom som har störst invärkan på mig är mina underbara älskade vänner! Jag har så många vänner att alla inte ens kan vara med här på bloggen för jag har inte bild på alla! Så puss på er om ni ser detta! ;)

Hahah ibland e min mamma ganska kul ändå! (ibland)

Hej bloggen! Gick precis in på facebook och fick se att aline hade facerapat mig! Tack aline...älskling! -.-'

Haha min mamma bara: ELIN VAD ÄR DET DU SKRIVER PÅ FACEBOOK??? SÅ SKRIVER MAN INTE!!

haha höll på att garva sönder, fick sen förklara för henne vad en facerape var och då lugnade hon ner sig och sa...

Dagens undom! -.-' haha mamma dåå :P Meen duug kan man ha tråkigare en miig! nee faktiskt inte :/ aja nu ska jag fixa en ny header tror jag men kanske bara ändrar färgerna och sånnt! Haré!
PUSS&KRAM

Bus med maggie :P

Dag 06 - Favoritsuperhjälten och varför



Jag vet inte riktigt om catwommen är en superhjälte men jag tycker i allafall att hon är asball och att jag skulle vilja se ut som henne! ;) Jag menar vem skulle inte vilja det lixom?? :)

Hoppar du framför tåget så gör jag det med dig!


Hemma!

Hej bloggen nu är jag hemma! Har inte mycket att säga! Bloggar senare när jag har det!
PUSS&KRAM

Sitter i skolan! ;)

Hej bloggen! Nu sitter jag här i skolan i cafeterian och ska snart ha bild! Har fått en komentar om förra inlägget angående att jag var superglad! Men det är fortfarande en karamell ni kommer få suga på ett litet tag till! ;) jag uppdaterar lite senare! För Felix är så gullig och låter mig låna hans iphone! :D PUSS&KRAM

JAG ÄR SUPERDUPER MEGA GLAD! :D

Hej bloggen! Jag fick just reda på något som är supermega dunder awsome! :D :D Men det är inte helt 100 en så ni får inte veta något för en allt är 100! :) De e en karamell jag låter er suga på ett liiiitet tag till! :P Fan asså jag e så jävla glad! :D Nee nu ska jag sätta på spotify så de ekar i hela huset och dansa runt som en jävla gaalning!!!!!
PUSS&KRAM

Så här glad e jag nu ;)

!


Dag 05 - En bild av en plats du har varit på


GOTTLAND! :D

Dag 04 - En vana du önskar att du inte har

Jag biter på naglarna och det vill jag verkligen ändra på... :(

Nagelbitning= BLäää...

God morgon!

God lördags morgon! Igår var jag på storstugan med Vicki,Hanna Och Elina :) Vi hade as kul så det måste verligen göras om! ;) Det hände också lite tråkiga grejer som t.ex. att min telefon gick av på mitten -.-' Hallåå dålig kvalité! :(

Jaja jag får i allafall ha min gamla sony ericsson mobil nu ett tag men det gör ingenting mobil som mobil säger jag då? Bara jag har en mobil så e jag nöjd men ändå de va lixom min bebis som gick sönder igår :'( Aja jag vill ju ändå ha en iphone 4 så ;) men nu ska jag ut och röra på rumpan lite ska till jennan! :P
PUSS&KRAM

Snyggingarna ;)

April april din dumma sill!

Idag är det ju första april! Bästa dagen på länge asså :) Ikväll drar jag hanna , hannas kusin,vicki, vickis kompis elina in til vaxholm för att gå på kvällsöppet på storstugan kommer bli awsome :) Sitter nu här och lyssnar på paramore fan jag älskar verkligen det bandet asså! Men nu ska jag dra ner och käka middag sen bär det av ner till färgan för att möta upp alla underbara människor!
PUSS&KRAM

Grrr... ;)

RSS 2.0