Shake your budy!

Hej bloggen! har precis duschat efter att ha varit på dansen! Den har blivit bättre nu efter att dom gjort en grupp för äldre barn;) MYCKET bättre koreografi nu än förut lite mer utmaning!;)Är supertaggad till i morrn för då åker jag och hela rasket till romme! SKa bli sjuuukt kul! en nackdel bara att jag inte kan åka skidor haha fan jag e så himmla sämst!! Men måste gå ner och göra mina sysslor på "att göra listan" min mamma fick spel igår för att vi inte hjälpte till så då gjorde hon en lista -.-' Aja måste stå ut bara 2 dagar kvar sen åker jag till pappa och får träffa alla underbara där!<3 OCH MAGGIE! som jag inte träffat på ett tag. saknar bruden sjukt!<3 jaja bloggar mer i morrn om jag hinner ska upp kl 5!-.-'
PUSS&KRAM

I got my eyes on you!

Ny Design!

Vad tycker ni om den nya desigen ska jag ha kvar den eller byta tillbax till den andra?


BEHÖVER HJÄLP!


PUSS&KRAM


VS

 


Home alone!

Hej bloggen! Sitter här helt själv hemma och dricker te :) Idag i skolan så skulle vi städa ur våra skåp för vi ska typ byta eller något? Jaja strunt samma. Igår så var jag med jennifer elin och sanna. Vi va i skogen och åkte på en gunga typ och så fixade vi lite annat som jag inte kommer visa nu det får bli en liten suprise!;) Jaja slut tjatat för min del :) Här kommer lite bilder från i måndags som felicia tog på mig!
PUSS&KRAM

Kanske ny design bild? How knows...;)







Denna bild är tagen av Hanna Rash.
Här kommer även hennes blogg!;)

http://Hannaochlina.blogg.se


Veckans nellie och theaa!

Hej bloggen! Har precis duschat efter att ha varit på rindö krog och käkat middag med familjen! Maten var riktigt god! Vid matbordet så sitter vi och pratar som vi alltid gör när vi äter. Men så plötsligt säger thea:

-Vi har papegojor hos mamma.

-Jaha vad heter dom då?

-Matilda och ehh nellie vad hette din nu igen??

-Jag vet inte kommer inte ihåg. eller jo matilda.

-Jaha så båda heter matilda asså?

-Japp!

Då säger hanna.

-Ja men då kan vell ni ta med dom nästa gång ni kommer hit då?

-Nä.säger nelllie. De får vi inte för mamma.

-Nä det förståss. säger hanna då.

Sen blev de tysst ett tag och plötsligt avbryter thea tystnaden och säger:

-Aa och äter dom ju marsvinen också...

Haha goa unge fan vad jag garva! Ne thea papegojor äter inte marsvin som äter solrosfrön!<3

Om 20 minuter börjar solsidan så jag ska vell gå ner nu och vara lite social med familjen!
PUSS&KRAM


En bild på the från i sommras när hon tittar på en maskros




En bild på nellie från i sommras när hon precis hade lärt sig cykla!


Videoblogg #2


God morgon solen skiner och fåglarna kvittrar!!

God morgon bloggen! Idag ska jag va med jennan och ficen! Så jag ska snart klä på mig och dra ut till dom! Nu ropade mamma att frukosten är klar så ska vell gå ner och käka nu då! Känner att jag är på ett himmla bra humör idag!!
Puss på er söta bloggläsare!

Efter som jag är på så bra humör så bjuder jag på denna!;D

Lördag 18:38

Hej bloggen! Idag har jag varit med Moa, Jennifer , Felicia och Jesper! Vi hade as kul! Först så bara sprang vi runt och flummade och sen bestämmde vi oss för att gå till lantis och handla lite godis. Sen när vi skulle gå därifrån så hann vi komma till en busshållsplats ända till moa upptäcker att hon har tappat en choklad kaka. Så hon jennifer och jesper bestämmer sig för att gå tillbaks och leta efter den.Men jag och ficen orkade inte så vi satte oss vid busshålsplatsen och väntar. Efter ett tag kommer en familg på 3 personer komma gående på andra sidan vägen. Mamman och pappan går längst fram och pappan drar en liten unge på en snowracer. Efter ett tag rammlar ungen av och springer efter och slänger sig ner efter snowracern i ett desperat försök att få tag i ena benet. han lyckas och blir släpade efter i ungefär 20 meter tills pappan märker att oj men våran lilla unge har ju rammlat av! Haha jag och felicia garva så vi tjöt!!Men jag kan blogga lite mer senare för nu måste jag gå till lantid och lämman igen filmen som jag och jennan kollade på igår!
PUSS&KRAM

En gammal bild på mig från i höstas!

Fredas mys!

Hej bloggen! sitter här med thea i knät och bloggar!:) snart kommer jennan vi ska ha filmkväll ;) Vi sak kolla på baksmällan så vi får se om den e bra! I morrn vet jag inte vad jag gör kanske e me jennan igen!:) Men nu kommer jennan så jag bloggar senare!
PUSS&KRAM

Dreggel...

Längesen-Petter♥


Bara så alla vet så e cornelia jeglertz min lilla plööööött!^^

Hej bloggen! Ja överskriften stämmer verkligen! Hon e min lilla plöött<3 Älskar dig<3 idag efter skolan så åkte jag med felicia hem! vi hade ganska kulit :) Försökte rida på hennes rygg men de gick inte ås bra :P Slutade med att båda två låg på golvet och garva!<3 Sen så käkade vi glass och små snackade :) Sen skulle jag hem och ute är det ju jätte halt så jag gled hela vägen ner till bussen fan va kul de va!<3 De va länge sen jag va med den göllgrisen så detta måste göras om<3 Ja juste! Vi hade profil idag i skolan vilket betyder att man får välja lite olika saker m.m som man får göra under 2 timmar:) Jag och felicia hade bild så vi bestämmde oss för att drejja (stavning) lite:) Haha ficen gjorde en snopp! Fan va vi garva!!xD Sen så sa våran lärare att dom hade system kameror också! Så jag tog en och gick runt och fottade lite. De blev en massa roliga bilder som kommer upp här på bloggen efter lovet!:) Idag får vi se vad jag gör ska nog plugga engelska och sen titta på tv! Vi kanske hörs senare!
PUSS&KRAM

Här kommer lite bilder på mig och felicia när vi fick för oss att leka karate kid!:) Älskar dig verkligen cheyen du e så himmla underbar!<3



Snyyggt!:*<3

Här kommer en bild när vi e lite normala i allaf!;)

<3

1. Fem Killar som får mig att falla på knä.

1.Benjamin Mckenzie
H E J Ö G O N G O D I S!



2. Ryan sheckler.
!MAGRUTOR!

3.Ian Somerhalder
Gooosh kan man bli snyggare?;)

4.Paul Wesley
<3 <3<3<3



5.Taylor lautner
Assooo shiiit vilken kropp!!!:P<3


PUSS&KRAM

I♥The OC

Hej bloggen! Kan inte skriva så mycket nu för snart börjar the OC GAAAAH dee e sååå jävla bra!!
PUSS&KRAM


Du ser mig gå förbi dina tankar börjar snurra

Hej bloggen! Efter en hel dags utvilande så känner jag mig bättre och har bestämmt big för att gå till skolan i morgon!:) inge mer snuva wihoo! Hittade nämligen en skit bra nässpray i vårat "Sjuk skåp". Lyssnar också på gammla låtar som man lyssnade på när man va liten typ! Lyssnar också på lite låtar som förmodligen kommer spelas i helgen!;) Är fett taggad till helgen kommer bli så jävla kul på fredag!:) Men nu får jag stå ut för de e ju faktiskt tre dagar kvar till fredag!:/ Ska nog gå ner och kolla på the mentalist snart. By the way så är ni skit sega på att kommentera så kom igen nu kommenteraaa!! har inte så mycket mer att skriva i morgon kanske det blir ett video inlägg känner för det :)
PUSS&KRAM


SJUK!:(

Hej bloggen! Ligger nu här i min säng och snörvlar och hostar!:( hatar att vara sjuk! Kanske inte bloggar så mycket mer idag för jag orkar inte så mycket! vi hörs senare!
PUSS&KRAM

<3

Herrå!

Hej då drar till pappa nu ses på söndag!
PUSS&KRAM

Blää!:/

Dansen då?

Jaha då har man precis kommit hem från dansen då!:) Inte direkt vad man hade tänkt sig men de funkade ;)
Jag var där med några kompisar som jag kommer visa bilder på sen haha nu jävlar.... Haha Nä rå ;)

Men jag kommer i alla fall säja vilka de var och det var: Jag , Hanna jäger , Viktoria lange (stavning) Sorry vicky ;)
Millan adolfsson och felicia larsson. Ja det vara alltså vi som var äldst och sen en massa små barn vi ba ehhh jahaa??:O  Sen efter så skulle vi vänta på bussen men den kom typ inte så vi blev typ as rädda för vicky och hanna började berätta massa läskiga saker som typ om the gruch venne hur det stavas menmen. Aa i alla fall så vi blev typ skit rädda och en massa annat skit ;) Snart ska jag göra läxor Franska som vanligt... Och sen blire duchen och äta!Bloggar nog mer i morgon!
PUSS&KRAM

En söt bild på vicky och hanna:)
Och en på millan och ficen:)
Fast millan e brunette nu:)<3


Vad menar du me de??

Hej bloggen är hemma från skolan nu! Har precis satt mig ner vid data nför att chilla lite;) Det kan också vara skönt då och då:) Ska snart göra lite franska. Vet inte min engelska läxa än för våran lärare var så otydlig med den idag. Eller så var det bara jag som inte lyssnade? Jaja. Chattar med maggie på msn nu  vill ringa henne men det skulle mysan göra så då kunde inte jag det!:/Baaaajs! Ska snart ställa mig i duchen tror jag. Vet inte riktigt om jag orkar men jag tror att jag ska det. Tänkte börja köra med dagen fråga/frågor som jag så klart vill att ni ska svara på!:)
Dagens fråga är:

Vad ska ni göra på sportlovet?



Här kommer också lite bilder som jag inte har visat på mig maggie och zavia:P



Också bjuder jag på denna när min katt bestämmde sig för att ta en tupplur på min rumpa...
PUSS&KRAM

Video blogg #1


Goooooo morgoon solen skiner och fåglarna kvittrar!!;D

Good morgon bloggen! Jag har precis vaknat .Är aptrött.-.-' fick inte sova för en viss liten syster ville spela dator bajs på henne!!!!!! Orkar inte blogga så bloggar senare.
PUSS&KRAM

Något som är obeskrivligt är...


...Vännskapen till dig. Du är mitt ljus min dag min syster. Min bästa vän. Jag älskar dig så obeskrivligt mycket att jag inte vet var jag ska ta vägen. Du är den ända som förstår mig helt totalt. Om jag är ledsen så är du den första att fråga. Hörru du elin hur är det egentligen. Med dig kan jag gråta ut, vara mig själv. Mitt sanna jag. Dagen du lämnar mig Så finns inte jag längre.

Elin Selander<3Jennifer Johansson Till graven.


Min vackra underbara.

Hej bloggen är hemma nu efter att ha varit med agnes och cornelia idag. By the way så fyller agnes år idag!
Så hurra hurra hurra hurra!!! Grattis sweeti<3 men ska äta nu!
PUSS&KRAM

ÄLSKAR ER!<3

Skolannn suuger rumpa!!!-.-'

Hej bloggen! Är i skolan. FAAAAN VA DE E TRÖÖK! Bloggar när jag kommer hem!

PUSS&KRAM

Sweet as sugar<3

Euuuuuw!!!:s

Gaaaaaaaaaaaaah!! Jag dör!! För Jennan och ficen små pruttar hela tiden:s. Och förut så sa jennan: Vrede!! Sen fes hon....






Vad är det som gör att ni bråkar så mycket?

Det gör ont för mig att veta att mina allra bästa kompisar bråkar med varandra. Och det gör ont inom bords. Så jävla ont att jag är ledsen hela tiden för att jag tänker på att ni gör varandra illa? Ni kanske inte märker det själva men det är faktiskt så. För varje litet ord ni säger till varandra kanske gör någon av er illa. Så nu vill jag bara säga en sak som jag faktiskt menar med hela min kropp och min själ. Jag älskar er. Så snälla sluta göra mig illa, sluta bråka. för när ni bråkar så mår jag dåligt.
Ni är mitt allt och det vill jag att ni ska veta.

Gooood night!

God natt bloggen time to sleep<3 Bloggar i morrn måste sova nu annars vaknar jag nog inte i morrn!:S
PUSS&KRAM

Breakeven-Madi Jane


11 år och sån jävla röst! Helt otroligt!!!:O

RSS 2.0