Fuck my life

Jag orkar inte mer, sluta hacka på mig hela tiden, sluta snacka en massa bullshit. Bara sluta, ååh jag orkar inte.
Hejdå jag är fan förbannad, ska gå och slå på något med ett baseball trä.
Mitt liv suger, någon som vill byta liv helt totalt? Om inte så orkar jag inte leva längre, pusshej!

This is what i'm made of

Heej bloggen! Fick precis en kommentar av maggie som undrar om jag kan börja blogga mer och varför jag inte bloggat på länge? Jo såhär är det, mamma har tagit min dator igen för att jag tydligen har atityd? Fattar inte vad hon håller på med...? Aja
Men jag har i allafall data förbud och har haft det hela veckan och kommer ha det tills på söndag, då kommer jag blogga mer och skriva om lite som hänt i veckan och så! Idag sover jag hos vicki i allafall, vi hörs på söndag snyggingar! ;)


Svar på kommentar:

Maja <3 om You are the reason why:
Shit vad lika katter vi har! Kan inte du visa en hel bild på din katt? :P Puss saknar dig <3

Jo såklart jag kan! Vilken maja är det föresten? Puss <3


Mina älsklingar ♥

You are the reason why

Hej älsklingar! Sitter här i min säng nu och funderar på att dejta kudden snart, är helt slut efter den här dagen som kan förkortas med FML. Helt cp dag, kändes som att alla skulle snacka med just mig om helgens planer. Är jag någon slags öppen bok eller? Hahahaha somsagt helt cp... Aja sen efter skolan så skulle jag och vicki egentligen på kickboxning men den lilla svikaren orkade inte och sen blev det massa knas och ja, men det gör inget för jag älskar dig ändå vicki!♥ I morgon skulle jag egentligen följt med emelie till hennes stall och ridit men jag får inte tag i skitungen så det får bli nästa vecka i stället! Nu sitter jag här igen då och ögonlocken blir tyngre och tyngre... Dax att sova!


Heey vicki! Jag sa ju att min katt va en tiger... ;)

Köttbullar.

Nu drar jag och hanna ner till stallet och går en promenix med 2 folkilskna köttbullar, önska mig lycka till!

Natti natti!

Nu är det dax för mig att sova, har haft en rätt bra dag i skolan faktiskt? Inte lika jobbig som vanligt, konstigt?  Jag brukar ju hata måndagar. Jaja i morgon är det tisdag vilket betyder kickboxning. Jag har verkligen längtat, känner att jag behöver slå på något. Nej sängen väntar nu då!
Sluta aldrig läsa min blogg, ni gör min dag älskade bloggläsare! ♥



Bilder från i helgen!




Jag älskar dig hjärtat mitt♥

Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer.

Tjena! Nu sitter jag i skolan och har svenska, vi skulle egentligen leta efter någon dikt men jag pallar inte... Idag blire så att jag är med vicki och kanske crippe efter skolan, vi får se vad vi hittar på. Bloggar i allafall sen när jag kommer hem! Pusshej!


Hey everyone this is the real me smiling at you.

Kör ett länkbyte med danne!


http://minidanne.blogg.se

Checka bloggen Jaoo!
;)

Jag blev rå dissad av kusen min -.-'


Tittar på tv med lillasyster.

Tjeena! Nu sitter jag och min kära syster och kollar på tv, disney channel♥ Min katt dödade precis min hand också. Han va på värsta bushumöret och hoppade på min hand och bet och rev sönder den, så min hand gör fett ont nu.... Idag ska jag och hanna vara med maggie och mysan, det blir en foto dag för det är så härligt höstväder! Hösten är nog min favo årstid tror jag? Alla färger är så himmla häftiga! Neej nu blire frukost sen utgång! PussHej

Hos pappa tredje helgen i rad.

Yees så var man hos pappsen igen då, somsagt har jag ju då ingen stor lust att vara här men snart kommer zavia hit så de e chill! Mysan e redan här den jävla smurfen och maggie kommer om en stund, hela gänget e sammlat. Fan vad jag har saknat zaviis, känns som jag inte träffat henne på hundratjuttioelva år :P Hahah men vi ska vell typ chilla, kanske drar ut eller dricker cola? Juste! Jag och mysan hade raptävling för en stund sen och jag vann! Tror jag i allafall? Hon vet inte för vi avslutade inte riktigt... :P Haha aja nu drar jag ut för att träffa zaviis! Pusshej!




Jag begär ingenting, men jag vill ha allt.

Tjoo! Pluggade precis lite so eftersom vi har ett stooort prov i morgon, och yes jag kommer faila. Känns som att jag inte lär mig något fast jag läser texten och skriver frågor till mig själv typ hundrafyrtioen gånger... jaja jag försöker intala mig själv att allt ska gå så bra som möjligt, bara att hoppas. I morgon drar jag till pappa, igen... tredje gången på tre helgen. Jag orkar inte. Ja visst det är hur underbart som helst där, men inte i längden. Jaja det kommer säkert bli nice ändå för i morgon blire te och snackis kväll med mysan och maggie (Y)
Sen på lördag får vi se vad jag gör? Kanske drar till min polleplutt♥
På söndag ska vi i allafall lämna raggarbilen i strängnes över vintern :( Kommer sakna den bilen hela vintern. Det är den enda bil jag någonsin kunnat sova i, ååå jag vill inte lämmna bort den i 6 månader... Nej nu ska jag inte klaga, har egentligen inte ens tid att blogga. Tog bara en paus för att ni inte skulle behöva vänta så länge,
more plugg is waiting...


I don´t have to try to control you, look into my eyes and i´ll own you.

Vad som än händer så kan ni lita på att jag fixar det med ett fingerknäpp.

Tjo! Tänkte sova snart men bloggen går alltid först! Idag var jag med vicki och hanna efter skolan, vi skulle träffa andré me han fick slut på bensin i sin moppe halvvägs till vaxholm och han svarade inte på sin mobil så vi väntade på honom i 2 timmar. Undertiden var vi på café1 vid storstugan och snackade lite om lite saker som hänt. Sen när det stängde drog vi ner till färjan och väntade ett tag, vi tog 6 färjan hem. Då drog hanna hem till sig och jag hem till vicki och käkade middag där, falukorv och spagetti. Tycker vi är himmlasn kreativa ;) Hahaha sen skulle vi plugga, ja det gick inte direkt så som vi tänkt oss. Vi är ju som vi är och så är det bara, neej funtar på att sova nu är så sjukt trött! Pusshej!


Ni är det bästa jag har och ni vet precis vart ni har mig i det här läget,
I've got the magic u know.

Musik








Converse-♥



Kärlek.

Du är den enda jag vill ha just nu.

Tjoo bree! Hoppade precis ur duschen vilket var himmla skönt efter kickboxningen. Idag blire mer plugg som gäller, taggar till so provet på fredag! Sen har jag ju bara typ 10000000 läxor kvar att göra? Och vad gör kärringen när hon egentligen ska plugga? Jo hon bloggar. Kände att det var dags nu, bloggar ju inte så mycket längre... Men som jag har sagt nästan varje dag sen sommarlovet slutade: Det ska de bli ändring på! Och har det hänt? Knappast! Usch nu skämms jag över mig själv, ska gå ner och käka en macka sen blire plugga stenhårt som gäller! Nu kör vi!


Gjorde matte läxan och stod emot facebook, STOLT!

Jaha om man kanske skulle ta och sova lite nu då? Är helt slut... Måste bara få skryta lite och berätta att jag minnsan stod emot facebook och gjorde matte läxan i stället, åh duktiga mig♥
Plötsligt så blev jag på värsta plugg humöret så här mitt i natten när man egentligen borde sova, nej vi tar lite so och hemkunskap också så sover jag lungt inatt! Tror jag ska gå ner och göra en kopp te och ja, plugga lite mer dåra! I morgon drar jag och vicki på kickboxning, som vanligt varje tisdag och torsdag. Kanske träffar andré och fredrik innan den börjar? We will see... Nej som sagt, mer plugg väntar!
Åh herre gud trodde aldrig jag skulle höra mig själv säga dom orden...
































Jag vill tillbax! ♥

Idool is tha shiiet!

Yes idol på tv nu, ska dra ner och hämta en äppel muffin. Sen efter det blire hollywood fruar, sen plugg... Bloggar efter det om jag är vaken! Puss!


Mina älskade mongo katter♥

Chillar galet!

Bloggar när jag kommer hem! Chiiaao!


Längtar tillbax...


Ser jag ut som en teletubbis kanske? Nej tror inte det.

Yees javet randooom överskrift men det är såhär, i lördags var vi på dragracing på kjula. Något som verkligen var värt att se för det var så sjukt häftiga bilar dom tävlade med och ljudet från dom var heeelt underbart! ♥  I allafall. Pappa skojjade då med alla som var där och sa att jag brukar kolla på teletubbis vaaaarje dag fast jag inte gör det. Så i princip hela helgen har jag blivit kallad teletubbis, vilket jag inte uppskattar specielt mycket. När blev jag mobboffret lixom?-.-'
Aja sen efter drag racingen åkte vi till garaget i strängnes där pappa ska ställa raggarbilen i vinter. Vi skulle egentligen ha lämnat den där igår men vi hade ingen som skjutsade hem oss så då blev det lite knas. Nu ska jag dra ut och fota crossarna som vi ska sälja... :( Fan det suger verkligen! JA! juste den 15/10 döljer vicki med hit och kollar på en cross tävling med mig. Men vi lär nog inte kolla så mycket för vi kommer sladda runt på crossbanan med våran fyrhjuling och se allmänt tuffa ut! Troligtvis kommer vi säkert köra ihjäl oss men det är smällar man får ta ;) Hahah nu ska jag dra ut dåra! Puss


En bild från igår när vi va på kjula!

Hahah sorry rikard jag var tvungen... ;)



Ta mig för den jag är eller ta mig inte alls.


Let me think about it.

Heej! Skolan var helt okej idag, ganksa sega lektioner men dom gick fort. Idag fick vi sluta kl 1 för våran profil var inställd. Så jag och vicki drog in till täby och träffade andré,fredrik och några andra. Vi va där ett tag och bara chillade lite. Sen drog jag och vicki hem, det var min dag. Nu ska jag gå ner för mamma har bakat muffins! MUMS!

Whit out saying a word you can light up the dark

Tjoo bree vad händer jaoo? Har inte så mycket att skriva för åter igen har jag denna eländiga bloggtorkan... -.- Aja imorgon skippar jag kickboxningen för jag har så sjukt ont i halsen... Somsagt har jag ingenting att skriva så Pusshej!


For me it isn't over.

Hej Gullisar! Yes så sitter jag här igen då, på samma plats, i samma rum, i samma hus med min kära dator och kvälls bloggar! Fattar ni hur härligt det är! Att bara sitta här och njuta av att fingrarna snuddar mjukt mot knapparna och skriver små söta bokstäver, Hahaha nej jag är inte poet. Bara kännde för att skriva så! Idag var jag i skolan och efter det drog jag och vicki till kickboxningen. På vägen hem började det blåsa duktigt mycket. Så det är nog en storm på väg. Hoppas det blir så höga vågor så att färgan inte går i morgon så jag slipper skolan. Ja juste, för er som inte vet bor jag på en ö i stockholms skärgård, jobbigt? Som fan! Hahah neej nu överdrev jag, det är inte jobbigt alls! Aja i morgon blire så att jag är med vicki efter skolan, så jag bloggar mer då! Puss!



Pure happiness.


Älskar dig vicki!

Hej bloggen! Nu sitter jag här i min säng och tänkte sova om en stund. Idag var jag i skolan och efter det drog jag och vicki hem till mig. Vi chillade bara och snackade lite och så. Man kan säga att det var en rätt soft dag i allafall! I morrn blire kickboxning, har längtat efter det heela helgen♥
Jaja vi hörs i morgon, kudden is tha shiiet right noow! Puss.


Hej vi är random, hejdå.


.


Möblerade om lite i rummet!


Och...


Dumle glass


Think awsome and you´ll be awsome ;)

Tycker ni jag ska satsa på silikon bobs eller?


A fast ne.

Satan i gatan

Hi honeys! Nu ska jag strax krypa ner i min otroligt sköna säng jag har här hos pappa. I morgon drar jag till bro skolan och träffar alla gamla kompisar! Kommer bli bäst! Nej nu måste jag sova! Kul att gå upp 8 en lördag morgon lixom... PUSS!
Fan vad jag saknar det här... ♥

I had a dream I was king, I woke up, still king

Yees så var man hemma hos pappa nu då! Ska strax dra till mysan. Blir en liten photo shoot på det också! Hare bäst så länge!

Daddys house!

Hej! Nu sitter jag i pappas bil och bloggar, ah javet konstigt va? Nej faktiskt inte. Pappa tog med vårat lilla modem så nu kan jag blogga och kolla facebook och lyssna på spotify! Nice hu? Aja idag drar jag till stallet när vi kommer hem för att fota lill fölet! Bilder kommer upp senare! Kanske bloggar något mer under resan vi får se men just nu ska jag dra in på statoil och köpa choklad! Mums!


Random bild...

Beautiful





A sky full of lighters

Heej älsklingar!♥ Nu sitter jag här igen då som en no lifer och nördar facebook. Rätt skönt egentligen om man tänker efter? Hela den här veckan har jag ju typ haft blogg torka och en miljon läxor, men i morgon folket så är det äntligen fredag! SOM jag har längtat! Dock åker jag till pappa och missar allt det roliga här, men ibland får man offra sig. Jaja kul ska det bli att få träffa alla underbara där i allafall! På lördag följer jag med mysan och maggie till mysans skola. Då kommer jag få träffa alla gammla kompisar från förut! Å såå jag har längtat efter att få träffa dom igen! Nu har jag precis packat klart och kudden ropar på mig, see ya!


Det här var dagens outfit ;)

Drar och käkar med hannah!

Nu drar jag och hannah och käkar på rindö krog, Vi hörs senare!  PUSS!

Ingen kommer någonsin kunna ta dig ifrån mig! ♥

Somone like you

Hej sötisar! Nu ska jag strax sova, tänkte ta igen lite bloggande ;) Idag blev det så att jag och anna skippade kickboxningen och bara softade i stället. Vi åkte in till täby men så när vi va utanför näsbydal skolan eller vafan den heter? I allafall så ändrade vi oss för det var typ inte ens någon idé att åka dit för vi skulle ändå kommit typ en kvart försent så aa. Men i allafall så gick vi till den där skolan och hittade en as rolig gung grej så vi gungade där i typ en halvtimme ;) Sen åkte vi hem till varsit hus. Och nu sitter jag här, ny duschad, nytt nagellack och alla läxor är gjorda. Och nu är jag feeett sugen på att sova så det är vell något jag ska göra om en stund ;)
SOOFT!





Annas houuse!

Tjaaa! Wassup dåå? ;) Hahah jag sitter här hos anna nu och jag känner verkligen socialiteten i rummet... Jag sitter med en dator och anna med en telefon, SOFT! Snart drar vi iväg till kickboxningen så jag bloggar lite när jag kommer hem! PussHej!


Försökt byta språk...

Hallo! Nu sitter jag här på franska lektionen. Jag har försökt byta språk ända sedan skolan börjat, men som vanligt har alla lärare olika bortförklaringar så en har jag inte lyckats! Idag efter skolan drar jag och anna till kickboxningen själva för vicki ska vara barn vakt... Jaja jag uppdaterar senare när jag kommer hem! Puss sålänge! <3

All day, all night.

Hej mina underbara älsklingar! Nu ska jag strax sova ville bara blogga lite mer eftersom det förra inlägget inte blev så långt. Och dethär kommer säkert inte heller bli så långt ;) Hahah herre gud jag har verkligen värsta blogg torkan. Så vi gör såhär: Vad tycker ni jag ska skriva mer om?


Oh hey there! heard that your dreams came true, well okay like i care?

Heej bloggen! Idag har jag varit i skolan och det sög. Samma gammla visa varje dag. Aja efter skolan var jag med vicki och jakob en stund, vi snackade typ bara sen drog jag hem. I morgon blire kickboxning med anna men nu ska jag plugga för vi har typ 171716647 läxor! PussHej!♥

Jag tror precis att jag dog och sen överlevde.


Ta mej härifrån under jorden ner i marken, bort bara så långt bort här ifrån som det går.


You turned out to be the best thing i never had.

Tjenna folket! Sitter här nu och funderar på vad som hände igår, hade en as grym kväll! Dock kommer jag inte ihåg så mycket menmen... Funderar på vad jag ska göra imorgon? Kanske skulle vara med vicki men vi får se.
Herre gud jag har verkligen bloggtorka, vet inte vad jag ska skriva om. Bloggar mer i morgon! Pusshej!


JagÄlskarDig♥

Jag vet inte vart jag ska ta vägen.



Jag vet inte vart jag ska ta vägen.


Som man bäddar får man ligga.

Heej bloggen! Idag är elin en sliten chey efter gårdagen som var bäst!  Tack alla underbara som var där! ville bara säga att jag bloggar lite senare nu ska jag vara lite social med jesper nikita hanna elin och sanna! Sen kanske jag sover lite vi får se...

Kvällens outfit!




AVICII♥




RSS 2.0