Hannas morgon frilla, HERRE GUD!

Ljuv hämnd hanna , ljuv hämnd...


svar till anonym!

Anonym om Snart fotto blogg!:
då kam du ju börja med att lära dig stava till foto :)

Svar: Men om jag ska lära mig stava till foto så kan ju du lära dig stava till KAN! ;)

Snart fotto blogg!

Ja ni kan ju försöka gissa varför? ;)

Wooop Woop!

Bastun väntar! Pusshej! :)

14 ÅR IDAG!

WIHOO idag fyller man 14 dåå!  :P KAN INTE VÄNTA TILLS JAG FÅR ÖPPNA ALLA PRESENTER! :D :D :D Så sjuuuukkktttt glaaaad jag har lixom väntat på det här typ hela året! :D Aja nu ska jag berätta lite om igår ;) Jo på morgonen så vankade jag av en motorsåg så kollade jag ut då vare pappa och jakob som höll på att fixa med något. Så jag gick ut och kollade då såg jag fyrhjulingen med en vagn på. så kom pappa och jakob gående med grenar som dom satte upp på släpet. Det blev sjukt snyggt! JAg ska lägga upp bilder på både fyrhjulingen och vagnen sen. Idag känner jag för att åka fyrhjuling och bara gasa på fullt de e så jävla kul när de går fort! :D Och nu har vi precis haft den på service så dom tog bort strypningen. Strypning på fyrhjuling betyder att dom har gjort så det går i en viss fart men nu är det borta så jag ska testa farten lite :) Sist vi testade, asså typ i förrigår så körde den på bakhjulen de va fett scary :P Aja nu styr jag kosan mot fyrhjulingen! See yaa!

New jeans, high heelas i got everything check!

Lite halv taskig stavnin på engelskan men ändå. På lördag fyller jag år! Hahah nu öppnade smilla dörren så hon sitter här brevid mig och sjunger dina mamma :P Gulliga unge ♥ Aja nu vill hon leka med marsvinen så vi ska gå ner och fixa lite med dom! Det kommer bli dålig uppdatering i helgen för det är ju midsommar och jag fyller år och a. Ni fattar! Men på måndag då ska jag blogga gärnet för då har jag tagit massvis med roliga bilder! Ha en underbar midsommar då hörs vi! Och till hanna och vicki vill jag bara säga: Snälla kom hem snart jag saknar er så himmla mycket!! ♥



Hahha jag gillar att hon slickade mig på kinden :P




JA juste hon ville sjunga också ;)

4 veckor i från varandra kommer inte funka. så jag rymmer till dig och bara dig!

HERRE GUD! Jag ska vara borta i från min älskling i 4 veckor :( Det kommer inte funka så jag kommer rymma :P eller be pappa skjutsa mig till vaxholm så kan jag typ sova hos ngn kompis. MEN BARA JAG FÅR TRÄFFA ÄLSKLING! Jag som saknar dig så himmla mycket! Aja huvud saken är ju att vi i allafall håller kontakten!  Så om du ser det här vill jag att du ska veta att du betyder allt för mig och att jag älskar dig sjukt mycket!
Gustav Laitinen♥


Kista med millan och elin!

Hej bloggen! Idag drar jag millan och elin till kista för att kolla lite kläder! Det behövs verkligen efter som det känns som att allt kommer försvinna i flytten :/ Jag hoppas även på att hitta lite jeans för det behövs :) Kanske köper nån gullig liten tröja också. aja ni lär ju få se vad det blev sen när jag kommer hem! :) Tydligen sak det vara någon stor rea grej så vi åker in och kollar :) JAG FYLLER ÅR PÅ LÖRDAG!!! Sjukt grymmt jag längtar verkligen. Fast ändå känns det ganska meningslöst att fylla år den 25. Dagen efter midsommar. kan ni tänka er? Alla är bakis och glömmer bort mig. det känns ju så himmla bra... Aja nu äre dax att se till att få lite mat i magen! Vi hörs senare!



Grattis till dig min finaste älskling! ♥

Jag älskar dig sjukt mycket vill bara att du ska veta det!

Haahaha fan va bra musik video asså!


Nu ska jag dreggla lite....

Kan ni gissa varför? ;)

Du är allt.

Jag älskar dig, du gör mig hel.♥

 


Jag har inget att skriva så jag tog denna av cornelia som tog den av johanna! Hoppas det inte gjorde något!

1.Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv hela sms:et
4. Gör likadant på varje fråga.

1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Vaa? vrf det? ;O<33

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
mm för det blir så jobbigt att gå och bära på det :)

3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
Kanske det ;)

4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Okej skönt då :) ÄR vicki en bad kruka? Haha, Tack <3


5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Heej är du vaken? :) <333


6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Nej
7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Trillade du nu?


8. Vad vill du höra mest av allt?
Haha :) <3


9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
?


10. Din romantiska replik?
Vad ska du göra i kväll? <33


11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Haha nej då! ^^ <3






Ahaha fett kul de blev! :P <3


Mer uppdatering i veckan är på vääääääg!

Japp så jag tar en liiten pytte plutt blogg paus! Hörs när jag får lust!
Puss!


Relationships are like drugs, they either kill you or give you the best feeling in your life.


Next.... PAPPA MED VICKI!

Hej bloggen! Nu sitter jag här och försöker blogga och snacka i telefon sammtidigt. Men de e lixom 4 mongon som skriker i mitt öra så jag blir snart döv! Tack Gustav, Felix, Wictor Och Philip -.- Kärlek till er killar♥  Aja denna helgen kommer bli bäst för vicki följer med till pappa i helgen! Så på söndag blir en Feet bildbomb! Jävlar nu dödar dom felix så en tyst minut för han! Aja nu blire packa och sen frukost! Aja plickten kallar! Puss



Egoist javisst! ;)


Älska bilden.


18 dagar...

Japp folket nu är det bara 18 dagar kvar tills vi flyttar in i nya huset vilket kommer bli sjukt roligt! Åaa jag är bara längtar, för nu ska jag få eget rum. Kan ni tänka er? Jag har delat rum med min syster i nästan 6 år nu...
Fatta vilken pain in the as de blir efter ett tag. Fy jag vet inte hur många gånger vi har bråkat. Men nu kommer allt bli mycket bättre!  När vi flyttar in i nya huset så ska jag ta lite bilder och lägga upp dom här så ni får se hur det blir. I morgon är det klassens dag vilket jag längtar något enormt till för vi ska bada och ha det sådär mysigt som vi hade förra året!
Nej nu kurrar magen , Snart matdags! ;)







Nu kör vi!

Jag kommer svara på alla frågor i morgon kl 17.00 så missa inte det! :D


Ångbåtens dag!

Hej bloggen! idag äre ångbåtens dag så jag drar in till vaxholm snart och träffar lite kompisar där kommer bli fet soft! Aja sen när jag kommer hem ska jag ta en dusch och tänka. Jag tänker så himmla bra när jag står i duschen. Okej viktig information men aa ;) Snart sommar lov hörrni! :D Så himmla härligt! :D Längtar verkligen så himmla mycket! Och i sommar kommer det bli fett med uppdatering det vill jag lova! Ja juste i helgen, så var ju jag hos pappa. Vi hade det bäst och badade typ hela tiden. Jag red också men det är vell inte så mycket jag kan berätta om det förutom att atli va en jävla bråk åsna och ville inte lyssna på mig -.-' Så jag fick ta en fight med honom... som vanligt :P Jag tog en massa fina bilder på min kanin också. Han är världens bästa! aja jag venne vad jag ska skriva om, maten är klar nu så jag ska gå ner och käka lite! Puss.


Jag älskar dig mer än det finns stjärnor på himmlen! <3

Livet leker.

Hej bloggen! sitter här i trädgården nu och softar med en katt i knät och en drink i handen. Aa det enda jag kan säga är, livet leker! :D


Softar på altanen!

Hej bloggen! Nu har jag precis kommit hem från cajsa. Vi badade och red, de va as nice :) Nu ligger jag på altanen vilket är underbart. Solen skiner och kaninerna är ute på gräsmattan, jag ska snart ta ett dopp i poolen :) De e typ 27 grader i den vilket e fet soft. Ikväll blire nog grillning :)
Puss!



Softar på altanen!

Hej bloggen! Nu har jag precis kommit hem från cajsa. Vi badade och red, de va as nice :) Nu ligger jag på altanen vilket är underbart. Solen skiner och kaninerna är ute på gräsmattan, jag ska snart ta ett dopp i poolen :) De e typ 27 grader i den vilket e fet soft. Ikväll blire nog grillning :)
Puss!


Solen skiner sådär härligt ni vet!

Hej bloggen! JAg sov hos mysa inatt. Och jag sov inte såvärst bra för mysan har en hund som snarkar som en gammal gubbe. Asså jag e serös hon snarkar värre än min pappa! :P Hahaha aja nu ska jag va lite social med mysan ett tag! JA juste hon och jag gjorde en blogg tillsammans igår! :D www.Elinochmy.blogg.se ;)

Puss`N! ;)


Svar till hanna:

Hanna skrev: Nä men lägg av! xD Haha.

Svar: Vad menar du med det? :O


By the way så ska jag snart gå och ta ett dopp i polen!

Haré ;)

Next täby c !

Hej bloggen! Idag drar jag till täby för att kolla lite kläder! bloggar mer senare!
PUSS&KRAM


;)

RSS 2.0