Blir nog en ny header snart...

Om ni stannar kvar så ska ni snart få se en liten förendring här på bloggen!
Ill be right back... ;)


Mina headers sen jag startade bloggen!

Tycker ni att jag har förendrats något eller? ;)
















Jag tror aldrig vi varit riktigt normala...






Ingenting jag säger spelar längre någon roll

Tjoo! Vaknade precis, nu sitter jag i mitt rum och snackar med min syster på facebook när hon är i rummet brevid. Sociala gänget här va?! Idag tror jag att jag ska umgås lite med syrran faktiskt? Va länge sedan bara hon och jag var lixom?? Jaja jag ska i allafall klä på mig nu och gå in i hannas rum och typ hälla vatten på henne eller något? Det blir kul sen när jag får stryk... Vi får se hur det går! Pusshej!


Jag och hanna :)

Natti Natti ♥

Heej bloggen! Förlåt för alla deppinlägg jag gör lite då och då, men som ni ser så är jag ju då ganska duktigt trött på vissa saker och vissa människor! Men men det är smällar man får ta ibland! Idag har jag inte gjort så mycket, vaknade i princip av att frukosten var klar när mami tappade ett glas i golvet... Ingee bra kan jag säga! Men jag gick i allafall upp då! Klockan var vell typ 11 kanske? Juste! Ni har vell inte glömt att det var idag man ska ställa tillbax klockan va? För det hade nämligen jag... Duuuuktig idiot! Hahaha jajaja jag va i allafall med jennan idag, det var ruskigt nice eftersom jag inte träffat bruden på jätte länge!  Oj! kom precis på att vi inte har skola i morgon! Ååååh lyckaa! Det är ju höstlov nu! HÄRLIGT! Funderar på att sova nu? Är rättså trött! Natti natti!




Jag har bitit ihop länge nog, snart kommer jag bryta ihop.


Jag når till en viss gräns av hur mycket jag orkar, den gränsen har jag gått över för länge sedan.

J to the ohanna

Tja tja, Johanna här! Ligger i sängen nu med älsklingen och har det allmänt mys :) idag så har jag varit med han och fikat hos moster, imorgon så ska jag tona håret :D kanske lägger upp en bild :) aja, ska dra nu! Men Elin skriver nog snart eller imorgon! PUSSHEJ!

Älskar dig b-ruden! går inte och beskriva! <3


Jennifers place...!

Hej sötingar! Sorry för den dåliga uppdateringen! aja nu sitter jag i allafall här hos jennifer och chillar, vi ska ha en liten prat stund och typ kanske dricka te eller något? Sen blire fotning som gäller! tog med min lilla älskade kamera så nu blire fiina höst bilder! Dom kommer upp här på bloggen lite senare, neej time to be social for a while! Vi hörs i kväll! Pusshej!


Jenna ääägggeeerr!! <3

Nej jennan nej...

Vänner är änglar som lyfter dina fötter när dina egna vingar har glömt bort hur man flyger.














Det finns inte ord för hur mycket jag älskar er, ni är mitt allt.♥




Snackar med rikard i telefon

Heej, sitter ju då och snackar med rikard i tele. Vi har värsta bra samtals ämnet, typ om hur länge vi har snackat. 1 timme eller vad det nu va? Aja nice äre i allafall. :)
Funderar på att slagga snart, är duktigt trött.
Jaja bloggar mer i morgon ska fortsätta snacka lite med rikard nu! Pusshej! :)


Åååh vad jag saknar åland....

Här har du bilderna emilia!



Damn du är så söt! ♥

Min och Elins outfit idag :D

Tja, höstlov nu! Så jävla awesome, lycklig som FAN! Aja, tänkte lägga upp en bild på min och Elins outfit idag :)

Så jävla heta vi är! <3


Vi är läskiga





Galet, javet...

Jag saknar dig så mycket att jag sitter här ensam i mörkret och gråter...


Det går seriöst inte att leva utan dig...♥

Stressigt värre...

Hej älsklingar! Såg precis att johanna har bloggat här idag! Det är ju alltid trevligt efter som jag har gett henne friheten att blogga här lite då och då när jag inte har tid! Härligt!
Nej lite kort om min dag, först var jag i skolan och sen efter det drog jag hanna och miranda in till täby för att köpa lite grejor till i morrn. Vi ska ju då klä ut oss i skolan till allt möjligt roligt. Men jag tänker inte säga någonting alls för ni får se resultatet i morgon! Spännande va?;) Jaja när vi var i täby så blev det vääldigt stressigt för det blev en massa krångel och shit. Men det löste sig! Och nu sitter jag här och måste sova snart, ska upp 5 i morrn. Usch halloween är så jobbigt, allt detta eviga sminkande. Så kommer nellie och thea hit sanrt oxå. Ännu mer sminkande... Bara att bita ihop. Sovdax! Pusshej!


Jag älskar dig ♥

G to the ästbloggning :D

Tjjenare, johanna här igen ;) tänkte bara skriva ett litet inlägg sådär :) ligger i sängen nu och snackar med älsklingen! idag så har jag varit i Täby med Linda och basse :) köpte lite grejer tills imorgon, ska ju klä ut mig i skolan :D awesome!!! :) aja, ska fortsätta med att snacka med älsklingen!

Puss, och Elin bloggar nog snart ;) <3


Wille&Dancer

Heeej finisar! Så vare skola idag igen då. Tråkigt som fan asså jag orkar verkligen inte, men det finns ju inte så mycket att göra åt saken. Bara att bita ihop. Idag drar jag och Hanna hem till henne och rider Wille & dancer! Ja juste! Jag och Hanna har länge undrat vad för någon slags häst Wille är, och för er som inte vet så finns det olika saker som t.ex hopp häst, fälttävlings häst, och dressyr häst. Dancer är dressyr häst men det har vi vetat hela tiden, nu vet vi äntligen vad Wille är! Han är fälttävlings häst!! Fatta vad nice, jag älskar ju fart så den här hästen är nog perfekt! Hanna och jag kommer ha så sjukt kul på våra små häst äventyr haha! Nej nu måste jag lyssna lite mer på läraren, PUSSHEJ!


Sängen nu då...

Usch jag har så jävla tråkigt! Tror att jag ska sova nu. Längtar till i morrn! Tagga långtur med hanna! Woho! :D Pusshej!


Jag och mina jävla egopics när jag har tråkigt...

Så jävla onödigt


Jaha så har jag kommit till slutet av dagen, kvällen. Det ska bli ruskigt skönt att sova nu kan jag säga. Bara få koppla bort mig ett tag. Jag kan säga såhär, allt snurrar i min skalle just nu. Kompisar, skolan, kärlek, familjen och resten av allt bara i en ända stor jävla röra. Om jag ska vara helt ärlig så är jag sjukt trött på skiten. Gå och dö är det jag kan säga. Alla snackar skit bakom ryggen på varandra vilket är helt jävla onödigt, skolan tycker om att plåga barn med stora prov som får en att vilja hoppa ut genom fönstret, kärleken vette fan den bara finns där och gör livet surt för en! Och hemma är det bara bråk hela tiden. Förstår ni att jag tröttnar?  Varje dag vid den här tiden försöker jag intala mig själv: I morgon är det en ny dag som kanske bli bättre, men nej. Inte ett jävla skit ändras? Vad är det för fel på folk ibland? Om man har fördomar om någon annan så kan man vell bara säga det face to face i stället för att gå runt och säga en massa till andra? Jag skulle inte bry mig om någon sa precis vad dom tyckte mitt framför mig, jag skulle tycka det var bra för då vet jag vilka jag ska vara vän med och vilka jag ska skita i. Så snälla, kan alla bara sluta vara så in i helvetes falska hela tiden. Le ett riktigt leénde i stället för det där äckliga fejk smilet. Åå jag är bara så jävla trött på allt. Godnatt.

There goes my hero

Hej underbaringar! :D
Nu sitter jag här och har allmänt tråkigt! Hade matte prov i skolan idag och det gick sjukt bra! Jag är fett stolt! :D Trodde det skulle gå piss dåligt men ne jag satte spiken precis på rätt plats haha! Idag efter skolan va jag hemma ett tag och sen drog jag ut och träffade gustav, alltid lika trevligt att träffa lite killkompisar också! Vi gick mest runt och snackade gammla minnen och lite sånt! Så det var härligt!  Imorrn efter skolan drar jag med snyggingen hanna hem och rider wille & dancer. Det ska vi börja med nu varje onsdag så våra rumpor kommer bli fett snygga, eller hur hanna? ;) Jajaja det kommer bli wunderbart! Tror att jag ska gå ner och göra en kopp te och sätta mig vid tvn ett tag och bara ta det lungt! Man måste faktiskt softa ibland även fast man går i 8:an!
Wow vad jag längtar till helgen! Då händer en massa spännande saker som jag och några har planerat ett tag! Åå vad kul det kommer bli! Neej juste om jag kanske skulle ta och kolla lite tv nu då? Pusshej!

Arkivet...




Foo fighters♥

Ååh gulle ♥

Linda om Ingen dör oskuld, livet fuckar oss alla.:
Du har SÅ fina ögon :)



ÅÅ vad söt du är linda! Tack sötnos! Puss på dig!♥


Ingen dör oskuld, livet fuckar oss alla.

Heej älsklingar! Nu sitter jag här i skolan och har no, sjukt tråkigt javet men det är bara att stå ut! Bloggar mer när jag kommer hem om jag inte skulle vara med Hannah då?? Jaja vi får vell se! PUSSHEJ!


Länkbyte med Millan!

http://adoolfssons.blogg.se/

Kör på ett litet länkbyte med världens underbaraste tjej, som jag har sjukt mycket underbara minnen med!
Och fler kommer det bli!♥



Säger man A får man säga B så får vi C vad D E

Hej älsklingar! Inte bloggat på ett tag igen... FÖRLÅT! Om jag ska vara ärlig har jag inte orkat, facebook är mer frestande. Men nu bloggar jag i allafall! I lördags vaknade jag rätt sent, då vare bara upp och till stallet som gällde! Fattar ni hur härligt det var eller?! Att få pussa lite på min bebis igen efter att jag inte sett honom på nästan 2 månader, det var ren glädje! Så jag tog en liten ridtur med cajsa och jessica och sen drog jag hem och träffade maggie och mysan! Sen idag så gjorde jag inte så mycket, hjälpte till lite på tomten och tog ner studsmattan. Sen kom rikard och lelle, som vanligt på söndagar (Y)
Så fikade vi lite med dom och snackade om danmark 2012. Kommer bli bäst kan jag säga redan nu! Jaja tror att jag ska krypa ner i min nybäddade säng och sova lite nu. Skola i morrn igen vet ni! Måste bara få säga att nästa vecka är det höstlov och då blire bloggning kan jag lova! Oj vad ni ska bli uppdaterade! Nej sängen vare, Pusshej!

Älskade♥


Trött...

Hej finisar! Tror att jag ska sova nu! Har varit en jätte duktig chey och pluggat massor inför provet i morgon! Känns ändå inte riktigt som att jag kommer klara det? Jaja vi får se vad som händer helt enkelt! Nu äre sängen som gäller! Pusshej!




Musik

Hej sötisar! Nu sitter jag här på musiken och ska försöka spela keeboard och det går verkligen jäävligt bra... Jaja ska vell försöka vara lite duktig nu då! Bloggar om en stund igen, för sötnosen Johanna låter mig låna hennes iphone! PUSSHEJ!


Don´t leave me


Om vi saknar varandra när den ena är borta i 5 minuter hur ska det då gå när du åker till cypern i 3 fucking veckor? JAG KOMMER LÄNGTA IHJÄL MIG! :'( ♥ Lämna mig inte här i kalla sverige...

Aldrig mer en macka, i resten av mitt liv...

Hahah Ebba, Frida och Hanna fattar överskriften! Hej föresten! Nu sitter jag här och är allmänt mätt. Varför? Jo för att idag efet skolan var jag, hanna, frida och ebba på något sponsrings mingel till våran cafeteria. Det kom ingen på det här jävla mötet så vi satt där i stället och TJOCKADE i oss mackor och annat mumsigt. Så nu kan man säga att jag säkert har gått upp 10 kilo på grund av dom där dumma äckel mackorna. Blä säger jag bara! Tänker aldrig mer titta åt en mackas håll någonsin igen... Jaja nu sitter jag här igen i allafall då. Har precis borstat håret som såg ut som ett fågelbo, pluggat lite so och borstat tänderna! Det ända jag verkligen vill göra nu är att slänga mig ner i mitt hav av kuddar och bara få sova! Vi hörs i morgon! Pusshej!


Du är min andra hälft ♥

Världen vore så tråkig utan våran sjuka humor, i love you ♥



Ååh jag bara älskar er underbara läsare! ♥

Johanna <3 om Ouf! tuffing...:
Älskling, du är absolut finast! Den som skrev den där kommentaren är ju fan dum i huvudet! Du är så jävla stark, älskar dig och det kommer jag göra föralltid!

Älskar dig blondinen! :)<3

Bella om Ouf! tuffing...:
Haha!!! Håller med att du är sjukt söt^^
Annars kan man spåra upp ip adress xD


nähä om Stiger och sjunker:
anonym äru cp störd eller ? hon är sjukt snygg <3

Bellis<3 ([email protected]) om Stiger och sjunker:
Hahah söt bild<3 du med den anonyma kommentaren get a life!!!!!!!!!! Elin är jätte söt och snäll!;)
Herre gud vad jag älskar er! Tack för att ni är så fina! ♥



Tagga sängen...

Hej älsklingar! Tänkte bara berätta min dag lite kort! Jag var ju i skolan idag, tråkigt som vanligt. Kommer snart bryta ihop på betygen. Fick ett F på mitt so prov. Känns jääävligt bra måste jag säga! Snart kommer resten av betygen, ååå så jag ser fram emot dom. A fast NE. Aja idag efter skolan var jag och vicki duktiga tjejor och gick på läxläsningen och gjorde två missade prov. STOLT! Nej men nu är jag inte lika efter längre och det är ju typ rätt bra! Aja tror jag ska ta och dejta kudden nu, trött chey on the move! Pusshej!

Random bild...

Ouf! tuffing...

Kommentar Tid
anonym om Stiger och sjunker:
Fan va ful du är

Men tack hurru! Moget att du skriver ditt namn också!
Puss


Ingen idé att skriva sånna kommentarer utan namn, jag tar ändå aldrig åt mig för jag vet att den personen som skrev kommentaren är så avis så ögonen trillar ut! ;)

Stiger och sjunker

Tjeenaaa! Vet ni vad jag har märkt? Att när jag slutar blogga så går statistiken ner och när jag bloggar går den upp! Idag när jag inte hade bloggat på ett tag så låg den blåa linjen på 7 och nu bara några timmar efter ligger den på 70 igen! Soft säger jag bara! Så sjukt härligt med alla läsare! Vet inte vart ni kommer ifrån men jag är sjukt glad över att ni läser min blogg i allafall!  Så fortsätt med det! Ska vi försöka med ett roligt litet test? Det här låter helt galet men ska vi försöka få upp statistiken till åtminstonde 150 varje dag? Hur ni kan hjälpa till? Jo gör såhär! Kopiera min länk ---> www.enfiinblondiin.blogg.se och skicka vidare till alla era kompisar! Och gör det fooort! Vill ha många läsare! Nej nu funderar jag på att sova, mer skola i morrn vet ni! Pusshej!


Tjockis med jennans choklad...

Tjejer blir kära i vad dem hör, killar blir kära i vad dem ser, därför använder tjejer smink & killar ljuger.


Bättre helg kan man ju leta efter!

Hej sötnosar! Så har man ju då inte bloggat på ett tag, dumma mig. Jaja i helgen var jag hos pappa och vicki följde med! Vi hade en sjuukt nice helg! Först på fredan drog vi ut med johanna och mysan och snackade lite och så! Sen på lördan va vi på cross tävling! Fan va härligt det va! Det ljudet som kommer från 30 crossar samtidigt går inte att beskriva, det är ren kärlek helt enkelt! Aja men jag vicki och hanna sladdade mest runt med fyrhjulingen och va allmänt tuffa! Så det va nice! Sen på söndan så skulle vi åka hem men innan det så kom rikard och lelle och fikade hemma hos oss, riktigt nice förutom att jag ALLTID är feta mobboffret -.-'
Så jag ruttnade ihop på dom och lackade ur... Alltid lika kul att få skrika lite ;) Nej men nu ska jag vaa lite social med vicki och crippe, som egentligen inte behöver socialitet för dom pussas ändå bara heeeeeeeeela tiden! Pusshej!


1 år sen ♥

Mobilblogg!

Jag och vicki vaknade precis och nu ska vi göra oss i ordning och sen blire crosstävling! Bloggar senare! Pusshej!


Onväntat som fan.

Jahap så vart man hamster ägare då, vette fan vad som hände men nu är man det i allafall? Jaja hon är i allafall sjuuukt söt! Får bli min och vickis nya maskot ;) Jaja just nu är jag hos vicki och snart ska jag dra hem, skulle egentligen bara dra hit för att hjälpa henne med kimie (hamstern) Synd att hon inte är en kille, ville att hon skulle heta oskar :( Aja nu ska jag sätta mig ner med vicki som sitter och tittar konstant på kimie hahahah garvar sönder! Men jaja vi hörs! Pusshej!


Hej vi ser helt jävla mongo ut, hejdå!

Min & Vickis älskade lilla Kimie♥


JOHANNA GÄSTBLOGGAR!

Nämen tjaa :D

Johanna gästbloggar ett litet inlägg! Som elin sa så har ju hennes mamma tagit hennes dator typ så hon fråga om jag kunde göra ett litet inlägg, det kan jag ju göra ;) just nu så sitter jag vid faaaaacebook... onomalt va? nej, sen så kolalr lite bloggar och så är tv:n på :) skiiit bra! imorgon blir det racketsport, men kommer inte vara med p.g.a personliga saker, sen kanske jag drar till huddinge :)
aja, elin kommer säkert blogga imorgon! om inte, ja då kanske jag gör ett litet inlägg till :D
pusshej! <3
- HÄR ÄR JAG OM NI UNDRAR ;)<3

It´s my time to shine

Hej alla underbara! Förlåt för dålig uppdatering men mamma tog min dator igen och jag fick tillbax den idag dåra! Igår hade jag en helt sjukt underbar eftermiddag med hannipanni! Jag följde med henne hem till bogesund där hon bor och hon visade mig runt i huset och lite, verkligen ett helt sjukt underbart hus! Sen efter en stund tog vi en pucko och en bulle var och tittade på tv i typ 10 minuter. Sen efter det så gick vi ut till några hästar som hanna tar hand om (Dancer & Wille). Först letade vi efter lite täcken till dom efetsom det börjar bli kallt nu, sen efter ett tag hittade vi massa delar av träns och började sätta ihop 2 stycken, ett var! Så fick vi den knäppa idén att ta varsin pålle och rida en sväng! Så gjorde vi det! Fan va härligt det va! Lite rumpträning sådär mitt i veckan haha! Det måste göras om hanna! Eller ja det kommer göras om! Nejmen nu hade jag tänkt att kolla lite på tv, Pusshej!

Sovdax!

Hej älsklingar! Tänkte faktiskt krypa ner i min underbara säng nu och bege mig till drömmarnas land... så vi hörs i morgon! Puss!


Om ögon kunde döda...

Svar:

nähä om I'm just waiting for the right moment when you take my hand and says: Hey girl, your so fine i want to make you mine.:
Hur kan du vara så söt ?


Jadu? Fråga min mamma och pappa, men du? Nästa gång skriv ditt namn, det är bättre! Kram!





Diamonds in the light

Hej sötnosar! Förlåt för helt sjukt dålig uppdatering men jag har varit så sjuk att jag inte orkat helt enkelt! Idag var jag och familjen hemma hos min plast farmor och käkade middag, för hon har fyllt år.  Och såklart var alla i min plast släkt där också, så det var trevligt! Sen efter ett tag åkte vi hem och då drog jag ut med jennan, ippen, elin och sanna. Det var underbart! Att bara få vara med gänget från rindö lixom! Jaja nu ska jag förmodligen sova för jag ska plugga massvis med rolig so i morgon, men först ska jag snacka lite mer med Rikard på facebook! Pusshej!


Jag och Jennifer♥

I'm just waiting for the right moment when you take my hand and says: Hey girl, your so fine i want to make you mine.


*HOST*

Fan! Jag måste stanna hemma från skolan i morrn också annars kan det vara stor risk att jag får lunginflammation och det är verkligen inte något jag är sugen på, så hej hopp! Ännu en dag i mitt liv förstörd på grund utav dåligt emunförsvar och astma! Och dessutom ska vi tydligen inte åka till pappa i helgen utan nästa helg?!
Jaaaa
mitt liv äger verkligen! Men jag är stark, för jag har så underbara vänner runt om kring mig så att ligga döds sjuk i lunginflammation skulle inte göra mig något. För jag skulle veta att alla mina vänner står bakom mig och stöttar mig i allt jag gör! Jag älskar er! ♥














Sen har jag massvis med andra underbara kompisar men dom här står närmast

You belong whit me.

Blir så att jag går till skolan i morgon, är ju då inte sjuk längre har bara lite hosta! Sen på kvällen sover vicki förmodligen här och innan det drar vi in till täby och fixar lite saker. Tror jag ska kolla efter ett par uggs också? Är himmla sugen på ett par nya! Så det blir najs till vintern :) Tror att jag snart ska gå ner och måla naglarna, annars kommer jag bara sitta och kolla facebook som en nolifer och ah. Nej usch! En nolifer är inget man vill vara!

I love you to the moon and back.

Hej! Vad är egentligen grejen med att vara sjuk? Det suger ju! Just nu sitter jag här i soffan och tittar på samma tråkiga program som jag har kollat på varje dag den här veckan, fuck this shit. Jag har feta ångesten. Jag är typ körd i skolan på grund av denna dumma förkylningen. Skit samma, i helgen drar jag till pappa! Så på fredag blire antagligen så att jag åker till stallet direkt! :D Sen efter det kommer maggie och kanske sover hos mig? Vet inte vad det va vi bestämmde men något kul blire i allafall! Sen får vi se vad som händer på lördag och söndag? Antagligen stallet igen, som vanligt. ÅÅÅÅÅ vad jag längtar till helgen efter denna! Då ska jag och vicki åka till pappa och gå på en cross tävling, ren kärlek♥ Nej nu ska jag göra det jag har gjort i typ en vecka, droga vatten och gå och lägga mig!


Sliten chey!


Jag dog precis lite...♥




Take my hand and fly away with me, take me through space and time.


Tv sen dusch!

Japp rubriken stämmer! Stannar förmodligen hemma i morgon också! Åh herre gud jag kommer ligga såå mycket efter i skolan när jag kommer tillbax, jaja bara att börja plugga! Bloggar mer i morgon! Pusshej!


Hej jag är random, hejdå!

Det här är mitt val, inte ditt.


Så sluta snacka en massa bullshit!

En kossa att rida på? Hmmm...

Heej sötnosar! Det va ju då ett tag sen jag bloggade för jag har haft data förbud. Men nu är jag tillbax! Idag har jag varit hemma hela dagen för jag är sjuk. Känns seriöst som att någon slår på mitt huvud med hammare... Jag vilade för ett tag sen men då väckte min dumma lillasyster mig och tyckte att vi skulle tjata på pappa om att få en ko som vi kan rida på? Hmm..? En ko? Ja varför inte, det vore ju gaska coolt att testa något man inte testat förut? Fast nej för jag vill ha en hopp ponny, jag har ju alltid sagt att jag vill börja tävla i hoppning men den idén har aldrig kommit till skott. Kanske blir en hopp ponny till våren i stället? Hoppas det i allafall. Pappa sa ju att när vi sålde våran förra häst så skulle vi leta efter en ny som jag kan börja tävla med, nu har jag kollat i nästan ett helt år och jag har hittat sjukt många godbitar som vore bra! Nej nu ska jag inte klaga, jag har ju redan världens bästa häst! Strunt samma! Nu ska jag och hannipanni gå till lantis och köpa en varsin kanelbulle, det är ju ändå kanelbulle dagen trots allt! ;)
Pusshej!


The best! ♥

Jag kommer alltid finnas här för dig!


RSS 2.0