Men nu är det så, att jag inte dig kan få.

ÅH! Jag är så trött på allt! Vad är grejen lixom? Du säger en sak till till dina kompisar och en annan till mig? Jag har slösat så mycket  på dig. Men endå känner jag en sån stark kärlek till för dig. Vet inte jag jag ska tro längre. Du är så jävla underbar. Bara när du ler får mig att bli lycklig. Ögonkontakt från dig är som en varm solig dag. Så underbar, så vacker. Snart får du bestämma dig, för jag vet inte längre... </3

 


Franska!

Hej alla! Nu sitter jag här på franska lektionen och har precis blivit klar med det jag skulle göra. Vi fick i uppgift att söka efter något som hade med frankrike att göra och sedan skriva en liten text om det, jag skrev om fransk ost. JAg blev klar ganska snabbt så nu bloggar jag lite :) Idag åker jag hem direkt efter skolan kanske är med någon kompis. Jag ska i allafall göra matteläxan. Aja jag bloggar senare när jag kommer hem! Åh juste! För er som inte kan se min nya header tryck på F5 så kommer den upp!
Pussar!


Ny header!

Ny header som ni ser! Är mer nöjd med denna! så vi kör på den här ett tag! Idag stannade jag i vaxholm med vicki, gustav och wictor. vi typ satt och snackade om massor med saker :P Sen efter det hängde vicki med hem till mig och vi fick för oss att bli lite mupp och åka sparkcykel. Japp ni läste rätt sparkcykel! Haha vicki fick en som var fett sönder så styret typ vred sig åt ett annat håll som hjulet! haha stackars vicki rammlade :P eller ja det var typ ingen rammling det var vell mer en vurpa ;) Aja nu blire till å göra so läxan!
PUSS&KRAM




Viktoria to the lange.

Yess så äre sitter här med vicki nu och kollar på prinsessan och grodan för mina kära småsyskon ville se den -.- Känns ju bra, vi ville kolla skräckfilm men nej för det va ju barnförbjudet och läskigt. aja vi men nu ska vicki ha datan en stund bloggar later!
Haré!


Sitter här och chillar...

Japp rubriken säger det och då äre så!  Bloggar snart ska ner till statoil och hyra film!
Puss´N!

Saknar dig grymmt bruden, du fattar inte! ♥ :D


Hanna & Vicki ♥

Hej hej ja som överskriften säger så ska jag snart dra till dom underbaraste brudarna jag vet! ;) Ni e verkligen underbara herre gud... om alla dom andra kompisarna skulle veta hur galna vi e efter skolan asså de e helt sjukt.... Hahah fast de e ju en person som vet. Mysan! Hahah vi snackade i telefon med henne och vicki sjöng och hanna typ dansade eller vare va?? :P Hahah aja vi e i allfall heeelt crazy när vi e med varandra! Jag lovar att filma någon gång ;) Aja.. OJ! fan nu fick jag brottom! Vi hörs i morgon för jag sover hos vicki idag! Måste dra herråå....!
Haré! :D


Korvit värre.... Vicki fattar! ;) ♥

Syslöjd... -.-'

Hej nu sitter jag här på syslöjden och tråkar... Har typ gjort några armband ett till mig , ett till vicki och ett till hanna :) KOMPIS ARMBAND! :P haha tönt jag e... Aja idag efter skolan hänger jag med vicki in till täby ett tag för hon ska köpa ny maskara. Sen efter det blire disko :P Haha vi e egentligen för stora för det menmen ;) Aja bloggar när jag kommer hem från täby oom jag hinner!
Puss´N!

Sa jag inte att min katt var modell eller? ;) ♥

Dagens låt- Bruno mars the lazy song.




Bruno mars i mitt ♥ :D

2 nya kategorier!

En av dom är bildbom och den andra är dagens låt. Bildbomben får ni lite senare för blogg.se fuckar igen -.-' Börjar tröttna lite, kanske byter upp mig till devote :) Vad tycker ni ska jag göra det eller ska jag fortsätta med blogg.se? Dagens låt ska ni få snart ska bara lista ut vilken låt jag ska välja först jag tycker om så många låtar ;) ville bara berätta om kategorierna!
Puss´N! :*

Ponni plutt♥

Så jävla sant...


När man tänker på någon man tycker om höjs pulsen och hjärtat börjar slå 1000 slag i sekunden.

ÅÅ heej bloggen! Det var ett tag sedan sist och det har hänt en massa as grymma grejor! Vi har nämligen fått 2 föl i stallet! :D jag e så himmla lycklig!  I helgen så red jag ju med cajsa och det var skit kul! Vi red i en jätte stor hage och tog några galopper. En av galopperna var ett sånt där riktigt drömcenario. Man blir sjukt lycklig ända tills ponny plutten man sitter på börjar bocka ♥ Haha fan va vi garva då asså! Jaja  nu måste jag ju berätta lite om fölen! Dom är sjukt sööta! JAg och cajsa gick in till det ena fölet och skulle hälsa på det då började den ``pussa´´ på cajsas läppar och var sjukt mysig! Sen efter en stund så gick hon till mig och började bita på min tröja åå man blir så lycklig när man ser så söta filurer! Hjärtat slår volter upp och ner upp och ner! Aa man blir sjukt lycklig helt enkelt! :D♥ Sen när jag kom hem hade pappa köppt jordgubbar och vindruvor (lördags godis) Så då satt jag och alla syskona och käkade det! Sjukt gott! Hahah min katt fick agera modell också! Hon la sig nämligen mitt i dom vita blommorna som vi har på ett ställe på tomten. Och då var ju jag såklart där och fottade henne lite. Fottade även blommorna. aja det blev i allafall sjukt fina bilder så nu ska jag lägga upp dom här!
PUSS&KRAM från en sjukt glad chey! :D ♥



Sunny day where are you?!

Rubriken stämmer! Var fan är solen!  Kom fram var du en är? Aja jag har i allfall precis kommit hem från en kompis. Vi hade jätte kul och tog en massa as coola bilder! Som by the way kommer upp här senare! ;) Snart kommer jennan hit vi ska gå till lantis och köpa lite godis och sen blire fett med chill! vi ska typ kolla på en film eller något! :D kommer bli bääst! ;) Guud så jag längtar till sommaren! Så jag får bli sådär härligt brun igen som jag brukar bli! Snacka om brun jag var förra året asså det är nästan läskigt! Hade värsta bikiniranden Haha ;) Hoppas jag blir så brun iår igen! Nej nu måste jag fixa lite på rummet!
Puss´N





Lördag morgon, trött som satan!

God morgon kära bloggläsare! Fy jag e så himmla trött efter veckan som har varit! Sjukt mycket plugg och 2 prov. Så kommer det nog vara nu dom sista veckorna i skolan. Så sen när det är skolavslutning så kommer jag nog sommna i kyrkan, eller vad tror ni? ;) Hahah det skulle ju se bra ut. En hel klass som står och sjunger värsta fina sången och så sitter jag där i publiken och snarkar. Haha Nä det kommer nog föresten inte hända :) Jaja idag kanske jag drar in till vaxholm och träffar några kompisar. Eller så kanske jag stannar på ön och chillar med alla kompisar här? BESLUTSÅNGEST var rätt ord för den saken. Jaja Vi får se hur jag gör mer uppdatering kommer senare!
XoXo♥

Hej hanna nu tar jag ditt ord: WUNDERBAR! hejdå.

Hej bloggen! Nu har jag precis kommit hem efter en awsome kväll med hanna och emilia :D Vi typ gjorde en massa flum stuff som e heeeemliigt! Ne men vi typ bara garva! Nu ska jag gå ner och vara den sociala vettni! ;)
XoXo♥

Hej jag är kär. hejdå.♥ ;)

Min bästaste vän ♥

1. Vad heter hon? Magdalena Ståhle Rahkola
2. Hur gammal är hon? 12 Ska fylla 13

3. När träffades ni sist? För typ en vecka sen :/
4. Vad har hon för hårfärg? Just nu har hon svart/brunt
5. Brukar hon färga håret? Aa men hon är snyggast i sin riktiga hårfärg. (blond)
6. Vilka färger har hon haft? Å herregud vart ska man börja...blond,brun,lila slingor
7. Vad har hon för parfym? Venne? xD
8. Är hon galen? Hahha galen! A vafan hon e helt crazyyy!
9. Vad är erat första minne? Vi typ gungade i en hängmatta och så rammla vi och typ garva as mycket!
10. Har ni många minnen ihop? Ja sjukt många!
11. Vart bor hon? Norberg,dalarna
12. Har ni varit utomlands tillsammans? Nej eller räknas åland?
13. Är du avundsjuk på henne? Ja, hon är ju så jävla underbar!
14. Vad heter hennes syskon? Alex och anders.
15. När träffades ni första gången?2007
16. Hur träffades ni?  våra pappor började umgås gemon att maggies pappa flyttade dit.
17.Vad går hon i för sporter? Ridning
18. Vad kan hon göra på helgerna? Vara med kompisar och Rida.
19. Göra efter skolan?  Rida.
21. Har ni pussats? Näää... såklart vi e ju typ syskon ;)
22. Brukar ni säga att ni älskar varandra? Alldeles för ofta :*
23. Har hon fräknar? Ja lite kanske.
24. Har ni kollat på film någon gång? Ja det är typ våran hobby. ;)
25. Har ni bråkat någon gång? Många gånger.
26. Har ni sovit i samma säng? Ah förfan ;)
27. Har ni skrattat tills ni gråtit?  Hahhaa jaa många gånger!!
28. Har du sett henne gråta?  aa :(
29. Vad gjorde du då? Tröstade henne
30. Har du sett henne vara riktigt arg? Aa De e fan läskigt :S
31. Har hon sett dig gråta? Japp
32. Vad ska ni göra i sommar?  ALLT!
33. Har hon svikit dig någon gång?  Nej hon är ingen svikare.
34. Har ni pratat i telefon någon gång? Typ sjukt många gånger.
35. Vad skulle du göra om denna personen dog?  Dum fråga? Typ ta självmord...
36. Kommer ni vara kompisar om 10 år?  Ja jag vill aldrig förlora henne ♥
37. Älskar du henne? Jaa mer än det finns stjärnor på himmlen!
38. Vad är det bästa med henne?  Att hon är så jävla underbar så det inte går att beskriva med ord!
39. Vad skulle du vilja att hon ändrade på? Ingenting!
40. Skulle du ge henne pengar om du vann 1 miljon? Jaa såklart.
41. Hur ser hennes klädstil ut?  Som maggie ska se ut! ;)

42. Har ni hittat på något riktigt super awsome som ni egentligen inte får? Massvis med gånger men det är topp secret så hysheli hysh! :)

Och med det här vill jag bara säga:

Maggie,

Vi har våra stunder när vi bråkar men

du är en sån person som förlåter.

Våra bråk har gjort vår vännskap starkare en någonsin! Lämna mig aldrig.

Jag älskar dig mer än det finns stjärnor på himmlen!

Föralltid!


Kom igen babe, so shake that body eey!!

Hej bloggen! Nu sitter jag och lyssnar på fest i hela huset som basshunter har gjort tillsammans med några stycken i från bigbrother huset! Den e verkligen grym och kommer säkert bli sommarplågan 2011. :D Även om den inte blir det så kommer jag i allfall lyssna på den väldigt mycket ;) Men idag följde jag med hem till vicki och va med henne och hanna. Vi hoppade stusmatta och chillade pratade om en massa privata ganska konstigt roliga saker. Eller hur hanna och vicki? ;) Haha det är typ bara vi som fattar! :D Ja i morgon så ska jag ha engelska prov jag hoppas det går bra annars vet jag inte vad jag gör! :S Jag tror det går bra i allfall för jag har tränat... MASSOR! aja ni kommer få reda på hur det gick sen i morgon! Nu: TV! :D
XoXo♥

 


Ny header e på väg!

Hej bloggen! Nu sitter jag här och funderar på en ny header. Den kommer upp lite senare när jag har gjort den ;)  Juste igår badade jag, första doppet faktiskt! :D (STOLT) *Host* Ni ska få bildbevis sen :) men nu måste jag börja jobba med headern för sen ska jag göra BAAAAJJS läxor -.-'
XOXO♥


Badkruka?... NÄ tror inte det va ;)

Kärlek, vad skulle vi göra utan det?

Love is
a reason for living
a reason for trying
a reason for life.


Ibland vill jag bara slänga mig ner för ett stup.

Hej bloggen! :D  Nu sitter jag här och kollar på bondgården som mina kära syskon ville kolla på! Det är vell lite sådär bra bara :S  Men idag åker jag till pappa och kommer säkert tillbringa hela helgen i stallet med cajsa! :D kommer bli bääst! Men nu kom pappa!
PUSS&KRAM!


Jag och älskling ♥

Det bästa jag vet, är att se dig le.

Hallo alla söta! :D Nu sitter jag här ny duschad och freshh efter dansen! ;) Vi gick igenom lite grejjs till uppvisningen som komma skall... Är sjukt närvös över att jag kanske kommer göra fel! Det får absolut inte hända då kommer jag seriöct att dö! :S Kommer typ ta självmord... hah nä då ;) Men vi gick igenom alla danser vi ska dansa :)  3 stycken faktiskt! (STOLT) Hahha! Ja juste nya headern kommer upp snart men jag håller på att göra en ny nu som bara kommer vara tillfällig tills den nya komme så missa inte det! Den kanske kommer upp här i morgon! Nu ska jag dö i läxor -.-' Och sen efter det dejta kudden... Jag är UTMATTAD! :P
PUSS&KRAM


Ny header is coming upp!

And it´s gonna be a good one...


Mer bilder från helgen e på g!


Jag älskar dig cornelia Jeglertz du är det bästa som har hänt mig! ♥


Aww sötnos med min bh på huvet! :P


Lillasyster upsite down ♥




This is your dream. Enjoy!

Hej bloggen! Förlåt förlåt förlåt! Jag har inte bloggat på as länge! Men jag ska försöka att ändra på det! Idag va jag i skolan och det va så himmla tråkigt så det finns inte! -.-' Men efter skolan va jag med Thomas, Max och Vicki ♥ Vi gick runt i vaxholm och gjorde typ ingenting bara pratade och sen åkte vi färga några gånger oxå! :P Men åå precis när man kommer in i bloggandet så ropar mamma att jag ska stänga av datan! Fuck!!! Aja SLUTA INTE läsa min blogg!

PUSS&KRAM

Nu kommer bilder från helgen och lite annat!


Jag och nikita ♥

Aja nu dampade blogg.se så jag kan inte lägga upp fler bilder! Kommer mer i morrn! ♥


RSS 2.0