Bilder från åland!









Så nu fick ni er en liten bildbomb! Pusshej!


Dagens låt!


Hemma från åland!

Hej alla underbara!
Ville bara berätta att jag är hemma från åland nu! Och att jag åker hem till mamma på söndag! Det var i princip allt jag ville berätta. Bilder från åland kommer sen när jag är hos mamma! Då lovar jag att uppdateringen blir bättre! Pusshej!

Herre gud vad jag saknar er! ♥


Fucking åland...

Japp då sitter man här på åland och tråkar. Fast en grej är ju bra och det är att hanna och yasmine e här så man har något skojj i allafall! Aja jag har inte så mycket att skriva förutom att jag har fått vääääärsta bikiniranden! :D ( StoltSomFan ) Nej men åland börjar verkligen suga nu efter typ en vecka... Men snart kommer det bli kul igen
morgon kommer emilia hit! :D  Har verkligen saknat bruden sjukt mycket ♥ aja nu ska dom andra ha datan! Puss'N ♥


Saknar dig så sjukt mycket bästa vän! ♥


Dålig uppdatering!

Hej bloggen! förlåt för den dåliga uppdateringen men jag har haft så sjukt roligt under sommarlovet att jag inte haft tid helt enkelt! Aja idag har jag åkt moppe hela dagen eftersom den blev klar idag! Så sjukt kul asså! Hahaha jag maggie och mysan ska starta en moppe klubb som vi ska döpa till ```hellmoppers´´. Ohja de kommer bli så bra så.  Nu sitter jag här med maggie som etar kaviar och en feeettt skum mysan som tror att hon kan spela musik på en jävla kniv med en skruvmejsel. Ja som jag skrivit tidigare så börjar jag tro att mysan har någon skruv lös...Men då kan hon ju skruva tillbax den med skruvmejseln ;) Hahaha TöntJagÄr.  Vet ni? mysan kastar lampor när hon är trött... Så maggie och jag kommer nog dö snart! Aja nu blev mysan rastlös och maggie hånglar med en flaska så jag får vell sluta  blogga då!  Puss'N!


RSS 2.0