VILL HA SOL!

Hej bloggen! Nu är jag hemma från pappa igen då. igår åkte vi skridskor fick nya väldigt bra fast jag rammlade så min axel höll på att hoppa ur led:/ inte bra. Idag så gjorde vi en egen liten grej som vi har hittat på. Åka motorhuv efter fyrhjuling väldigt kul det borde ni testa!:) Sen kom pappas kompis som har en hummer så fick vi åka lite i den också aasss nice vill ha en sån!!! här kommer lite bilder fårn helgen som varit!
PUSS&KRAM




Jävlar vilken röst!!!:D

Hej bloggen! är hos pappa nu så det blir kanske lite gammla bilder. Åkte skridskor med familjen idag rammlade så att axeln nästan gick ur led så har jätte ont i armen nu:/ Menmen. venne vad jag ska skriva om. i morrn blire rida med cajsa om jag inte har ont i armen pappa sa att jag inte fick överbelasta den nu för då kan den gå ur led på riktigt.... aja hittade i alla fall en as bra låt på youtube som maddie jane sjunger härre gud vilken röst asså! skulle också vilja kunna sjunga så bra! men nu ska jag umgås lite med familjen också bloggar i morrn när jag kommer hem till mamma igen!
PUSS&KRAM


GE MIG SOMMAR!


The world is spinning around me... is this gonna last forever???

Hallo bloggen! ännu en dag med massa roligt så vi går direkt på det!  Igår kom nämligen jag och klara på att åå vad kul de e å snurra och ja vi hade rätt! Så här kommer en liten film på mig och felicia när vi snurrar vega filmar! Det kommer också lite bilder fån när jag jennan och felicia åkte skidor idag och en liten bild på dagen outfit!
PUSS&KRAM

Och bara så ni vet så är vi allmänt störda och de e ingen direkt nyhet!
 

Dagens outfit!

Kommer snart vara ett psykfall!!:S

Hej bloggen ja rubriken stämmer!!! Jag kommer snart bryta ihop på alla läxor vi får!! JAG ORKAR INTE MER!!! Idag hade jag skit bråttom till färgan så jag han inte lägga ner min franska bok i väskan!!:S paniiiiikk!!! Men så ringde jag sötnosingen vega som sa att det fixar jag! Hon ska alltså skriva läxan på ett sms och skika till mig. Gulle<33
Kommer också en liten bild på dagens outfit och en liten låt som jag e beroende av hahah! Men nu ska jag sätta mig och pluggga franska fick precis smset från vega! vad skulle jag göra utan henne haha!<3 Bloggar mer efter att läxan är färdig gjord!
PUSS&KRAM

The outfit for the day enjoy.

I ♥ U

Hallo bloggen! Blir ett snabbt inlägg idag lite om hur min dag har varit! Var ju i skolan som vanligt jag och felicia flummade hela dan och lekte muppar haha!! tvärr inga bilder på mig och mupp men kanske tar nåra i morgon! Men nu blir det lite tv tittande! Duschade förut as nice! Btw så chattar jag med en väldigt söt persson på msn nu! du vet vem du är!;)<3 Men jag bloggar mer i morgon!
PUSS&KRAM

Jennifer Johansson<3Elin Selander

Jag vill säga att jag älskar dig men jag vågar inte....

RUBRIKEN SÄGER ALLT!

Alltid samma visa dag ut och dag in....

Hej bloggen! Idag var jag i skolan som jag alltid är på måndagar haha!;) Mamma är på föreldrar möte nu så vi e ensamma hemma. Sitter och lyssnar på firework med katy perry Så himmmmla bra! har lyssnat å den 3 gånger innan.;) Igår var jag med jennan på solvalla och kollade på hennes morfars häst piona linn som tävlade! Det gick jätte bra hon kom 2:a och vann 15000 kr! Då va vi stolta :) Det läbbiga var att kusken som körde henne var kortare än mig...;) Men nu ska jag gå ner och kolla på bones som börjar snart! Här kommer lite bilder från igår :)
PUSS&KRAM


Och så lite bilder från innan vi åkte hehe jag och jennan liiite galna bara .....



Snygg min....

Älskar dig


Solvalla nästa....:P

Hej bloggen blir ett snabbt inlägg idag! Drar till jennan en stund nu! I morrn drar hon och jah till solvalla! whihooo!
PUSS&KRAM

Time to get a good nights sleep!

God natt kära blogg vi ses i morgon!
PUSS&KRAM


Men guud vad händer med tiden?:O

Asso guud vad händer med tiden? Det är redan fredag helt sjukt??? Veckorna bara svichar förbi Jag fattar inte vad som händer?? Men det är ju i allafall bra att det är fredag igen :) fast det är dåligt att jag sitter hemma och nördar vid datan :/ Ska snart ställa mig i duschen och bara va kanske ringa hit ngn:)  bloggar mer i morgon!
PUSS&KRAM


Liite annorlunda ska man va ibland.....:P









Jaa vad ska man säga? Vi e störda helt enkelt!



Heelan facebook har sett mig med 2 sugrör i näsan!

Hallo bloggen ville bara berätta att rubriken passar väldigt bra till inlägget tyvärr så är den sann! hahaha! Igår så bakade jag kladdkaka med jennan och sen gjorde vi en egen hitte på dricka:) som blev väldigt goda :) är kommer lite bilder från igår! Har inte så mycket mer att skriva:)
PUSS&KRAM




/
/
Min sötnos<333:*



Sen bjuder jag på denna!:P

Hemma från pappii!:)

Hej bloggen nu är jag hemma från pappa! Har haft en underbar soft helg med familjen och kompisar! I fredags så  kom jag ju till pappa så då kollade jag tv lite och bara slappa:) Men på dagen efter så var det upp och hoppa för en ridtur med cajsa!:) Höll på att rammla med häst och allt menmen det är smällar man får ta när man är ridtjej! haha men nu kommer lite bilder från helgen som varit snart blire säsongs start på solsidan!!
PUSS&KRAM




Haha min katt kollar på tv!!:D

Jag och cajsa!:D

Tru colors♥

Hej bloggen! Nu e jag hemma från skolan! En vanlig dag ganska tröök....-.-' aja i morrn blire FREDAGS MYYSS!!
Åker till pappa också kanske inte kan blogga på hela helgen men när jag kommer hem så blire bild booomb!

Till tre tjejer som jag vet läser detta: Jag älskar er alla tre för mycket för att säga hejdå!

Men nu ska man dra till jennan!

PUSS&KRAM

Tru colors♥

Hej bloggen! Nu e jag hemma från skolan! En vanlig dag ganska tröök....-.-' aja i morrn blire FREDAGS MYYSS!!
Åker till pappa också kanske inte kan blogga på hela helgen men när jag kommer hem så blire bild booomb!

Till tre tjejer som jag vet läser detta: Jag älskar er alla tre för mycket för att säga hejdå!

Men nu ska man dra till jennan!

PUSS&KRAM

Hahahaha garvar ihjäl mig!!!;D


Inga mer förkortningar!

Hej bloggen! Idag var första dagen i skolan vilket gick ganksa bra! Fick en kommentar igår som det stod att jag inte skulle skriva mer förkortningar i mina inlägg så jag lovar att försöka inte skriva mer förkortningar! Men nu måste jag umgås lite med jennan också!
PUSS&KRAM


Goo morgon!

God morgon bloggen! nu har jag kommit hem från jennan, vi hade så himmla kul asso! Igår så kom ippen ficen elin och sanna t oss också. så då blev de ännu roligare! hahaha ippen hade skrivit t sin pappa kl 11 att hon och ficen snart kom hem och sen gick dom inte fören kl var halv 2. Fast som sagt var tiden går fort när man har roligt! vi hade en så kallad komedikväll asså vi kollade på scary movie 3 och familj på väg. Scary movie va rolig men familj på väg var ganksa seg. Först så kollae vi på scary movie och när den var slut så gick ippen och ficen hem. sen började vi kolla på den andra filmen men sen sommna typ alla i soffan så vi bestämmde oss för att sova. men efter vi hade borstat tänderna och fixat oss så va vi inte trötta längre så vi typ flummade as länge hahah!! sen sommna vi! Men nu ska man städa lite då och sen ska jag t jennan:) kanske bloggar mer ikväll. I morrn börjar skolan igen baaaaajss tycker jag! menmen de e vell saker man får tåla!
PUSS&KRAM




18:46

Nu ska man dra t mamma och pontus kompisar för att käka middag! Bloggar mer senare!

ALINE KOMMEEERR!!!!!!!:D<33

Good morgon bloggen! Nu kan jag äntligen lägga in bilder igen!!!:) I loove it! Idag kommer aline hit till rindö igen WIHHOOO! Jag ska slagga me henne och jennorna hahah de e lixom 2 jennifer så aja...;P  Men i allaf jag har försökt få tag i henne i typ 2 timmar nu men den lilla muppen svarar inte?? Så om du ser detta aline RING miiiiiigg!! men nu blire lite bilder:) och sen i kväll kanske de blir första video inlägget!:) men vi får se kommer nog lite bilder ikväll också! Och idag äre läsar rekord igen då hela 80 stycken som läser min blogg per dag jag e himmla stolt du!!:D  Sluta inte läsa min blogg vad ni en gör för de e ni som gör min dag!
PUSS
&KRAM

Glöm inte att kommentera och säga vad ni tycker jag ska skriva om!
och nu blire lite minnen från året som varit!






Så det var nog alla bilder från året som varit som jag orkade ladda upp just nu!

Kära lilla blogg...

... Jag vet inte vad som händer längre? Allting känns så konstigt? Som om hela världen kommer brista vilken sekund som helst... Varför häde detta allt som var så bra? Det känns som att min allra bästa vän och jag håller på att glida isär, och det vill jag inte ska hända? Så snälla sluta, sluta prata massa skit som jag inte sagt! Sluta sprida rykten! Rykten som inte ens är sanna! Nää nu orkar inte jag längre! Nu ska jag börja umgås med riktiga vänner! vänner som inte sviker!

Är me sanna pyttipanna! :P

Cha cha bloggen!:P Lite annorlunda  men jag e i allaf me sanna!:P Hon käkar och jag sitter breve och bloggar!:D
Idag va ju julan här på rindö vilket var  men nu har hon åkt vilket är
Menmen de saker man får tåla för som sagt va life is a . Hahah jag kännde för åh ha många bildr idag!xD Men nu orkar jag nt blogga mer så jag bloggar sen! PUSS&KRAM



Blev en bild på min nya design:) Vill då åter igen ha lite tipps på en ny design så SKRIIIIIVV förslag!!!!:D

Wihoooo!!!

Hej bloggen! Nu har julan kommit så ska dra ut och träffa henne och sanna snart har saknat henne sjukt!!:D I veckan så sak jag till täbyc för att träffa aline som jag inte träffat på typ ett halvår vilket jag ger en tumme ner till! bloggar mer i kväll. PUSSAR&KRAMAR.

RSS 2.0